上一頁下一頁
發新話題

我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
253  73.1k

回覆 370# 的帖子

係啊,但HB吾怕痛,仲比我慢慢拔。可惜通常都吾夠時間拔乾淨。

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2011-6-16 12:10 AM 發表 查看引用來源

唔夠時間?你同HB去曳曳 o個陣同佢拔呀?
我都好耐無幫HB拔了。通常都係中途休息時我幫他拔。
最近HB又吾同我做愛了....
But his JJ was very hard and energtic when i was touching him

引用:
原帖由 Qingyunli 於 2011-6-16 12:14 AM 發表 查看引用來源
i like it ...thx ching
please press the 推薦 button to support me.
by the way, i am not ching. I am a girl

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2011-6-16 12:17 AM 發表 查看引用來源

你上次幾時掂佢JJ呀?
係搭巴士o個陣?
係巴士,就當然多過用手啦
食飯睇戲摸既時候好大,仲跳跳下甘架。
他明明就係有反應,
可能太累吧.

請繼續分享啦。好好睇
引用:
原帖由 X-M 於 2011-6-16 04:01 AM 發表 查看引用來源

說來話長,大一時是小男孩,因為中六,七曾參加社運,第一年不久幫手編學生報,校園內都算有人認識。

在一些同學推波助澖下算是有了一個女朋友m1,我初戀,無經驗,有點兒人有我有的樣子。家貧,補習幾份,否則便 ...

吾系留蘇,系睇得吾乾淨
引用:
原帖由 格雷 於 2011-6-16 01:03 AM 發表 查看引用來源

諗下都覺得痛.....  >  

不過我好耐無幫hb拔了,下次啦。哈哈
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-16 09:35 AM 發表 查看引用來源
咦,我同公主有相同癖好喎。^‧^

琴晚約左啦,他送我返屋企,我依依不捨差D咸,攬到他實一實吾放手。
引用:
原帖由 jordon_leung 於 2011-6-16 07:51 PM 發表 查看引用來源
公主,收左工未呀?
今日有冇約HB呢

HB個樣吾痛架,他鍾意我幫他拔架
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-16 08:49 PM 發表 查看引用來源
拔真糸好痛架。

HB好man吾怕痛!不過他又會好體貼,連汽水都幫我開埋𧜏
引用:
原帖由 bcm 於 2011-6-16 10:07 PM 發表 查看引用來源
嘩,好堅啊!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆