上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
307  129.0k

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 12:59 PM 發表 查看引用來源

用哩D...不如調理好身子....
聽聞白鳳丸唔錯~~
我由細痛到大,好有經驗阿。
以前都試過,不過唔得,仲攪到塊面出色斑。
影響害爾懞都唔好亂食阿

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-11-7 01:03 PM 發表 查看引用來源

就係 panadol 唔好呀
會累積係身體唔會排出家
未到最後頂唔順唔好食呀
你沒有看廣告?panadol不會殘留身體架
但好多人都甘亂講
我以前的bf是醫生,他說panadol好安全
而且好多pain killer都係panadol成份

我覺得panadol好慘,一定係比人散播謠言
攪到錯誤訊息通街流傳

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:01 PM 發表 查看引用來源

用套都唔一定無事架喎:smile_30:
甘事後會check有無穿嘛
正確使用安全套,99.9%安全

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:06 PM 發表 查看引用來源

唔知你身體有咩問題....寒氣谷住係度:smile_35:
其實經痛係子宮收宿
好正常...:smile_o03:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:09 PM 發表 查看引用來源

西醫.....唉:smile_35:
我信西醫
中醫成效太慢,而且條理就信既,醫病就唔會了
廣告買了出來,如果真的殘留身體就一定被人告啦

引用:
原帖由 wcday 於 2009-11-7 01:09 PM 發表 查看引用來源

其實乜藥都唔應該亂食太多
:smile_o06:
多謝關心。其實我都係一次m食一粒,所以好少。

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-11-7 01:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈,唔知呀
不過可以選擇既我會首先選擇無藥成份既野先
我唔食藥會痛到vomit,所以要食,否則要放假休息..
其實我都係一次m食一粒,所以好少。

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:15 PM 發表 查看引用來源

六合彩都有人中....其實都0.1%其實都好高機會中
哈哈,我都知道你甘講
所以我地咪會check個套有沒有穿。
正確使用+檢查,所以不用擔心。
要0%無事情,只可以唔做
我唔制架:smile_o03:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:21 PM 發表 查看引用來源

中醫成效一樣可以好快, 只係印象俾人感覺慢
西醫醫死人真係好普遍, 但印象就係好可靠
無辦法~

有錢搵邊會咁易俾人告, 由其是慢性傷害更加唔會有人理,
通常D西藥要好強烈幅作用死人才會被禁的。

不過印象 ...
反而我覺得中醫危險。有d 病來得急,醫得慢就大獲
西醫醫死人真係好普遍<------唔清楚..哈哈
西醫,多研究,多化驗,準成度高,所以多人信

如果廣告失實,甘大間藥廠當然怕比人告

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-11-7 01:25 PM 發表 查看引用來源

哈, 不過做足避孕都有....真係天注定啦

做當然要做, 日日都要玩
我無得玩呢,好唔開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆