上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
307  129.0k

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2010-1-13 12:00 AM 發表 查看引用來源

公主做乜咁擔心呀?有咩事呀?
我有HB,點會唔開心

原來,我從來都不重要:smile_24:

發現HB的MSN出現了一張他的penis photo。即代表他曾經show過給別人看。我很心痛,原來一個我信的人,會這樣....我的心很痛。:')

我對HB從來都不敢發脾氣,我信他。他忙,我不敢打擾。他約我,我可以等他到九點先吃飯。他不想做愛,我信他怕冷怕累。其實他是否有問題呢。:')

回覆 831# 的帖子

他說,他只可以說沒有show過相,可能是upgrade msn後他選過相,所以show了出來。

我只可以信,還可以做什麽

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-22 11:40 AM 發表 查看引用來源
upgrade msn後他選過相,所以show了出來 ????
小妹孤陋寡聞,真係未聽過

不過我最近同 bf 都唔係好開心
你ok嗎?
我同HB好好,因爲我無意圖找出真相。既然告訴他我信他,我就忘記了這件事。雖然我地好耐無ml..不過我地都仲好sweet

引用:
原帖由 wcday 於 2010-1-24 01:44 AM 發表 查看引用來源

愛情係盲目的

你有你盲目信佢的自由 :smile_13:

但他也有自己找其快樂生活的權利 :smile_40:

take care , little princess ~~

there is no fair and equal in real life,
no reward is guarant ...
他錫我,對我好就足夠了

引用:
原帖由 mncy 於 2010-1-27 06:58 PM 發表 查看引用來源

OK 掛
不過煩喇
~.~
點解阿?希望你ok 啦

引用:
原帖由 bcm 於 2010-1-27 10:00 PM 發表 查看引用來源
我希望你同cy妹都開開心心~~~係我印像中你地好sweet架麻
i am doing well with HB
Just that we still have not ml
thanks for your care.

引用:
原帖由 知更 於 2010-1-28 03:56 PM 發表 查看引用來源
請問... 什麼是 HB ?
HB係我幫他改的代號。有HuBby HusBand的意思

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆