上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
411  68.5k

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-28 01:57 PM 發表 查看引用來源

終於試唔用 dom 喇

yes, but to be honest, I feel a bit worried. haha...

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-28 08:16 PM 發表 查看引用來源
點解我會忽然覺得HB會似苗橋偉既 ???
why do you have such feelings?
HB is not as old as him. HB is 36 only.
HB is not as handsome though.. haha...

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-4-29 12:22 AM 發表 查看引用來源

我都唔知 ~  但覺得佢會似3哥果隻咁  ~ 型佬 :smile_40:
haha...類似拉,不過身形無甘fit,樣無甘靚。但話曬都高大,穿西裝都型佬架....

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-29 12:24 AM 發表 查看引用來源

應該唔會家喎,未夠濕?
我相反,用左反而覺得 worried
foreplay的時候我很濕,後來我bj他一陣,然後就進入。甘我又變返唔太濕...

我m應該還有幾天就來,不過都少少擔心:p

HB對我既傷不聞不問:smile_24:
我告訴他痛,他只是好似平常甘哇錫我....
我的nipples都仲好痛:smile_24:

我要明天先有時間寫report......

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-29 01:01 AM 發表 查看引用來源

哈哈哈,你唔駛擔心
遲下你會好 enjoy

我初初都唔覺有咩特別(可能因為果陣已經好耐無做過)
後尾用返套真係接受唔到喇 :smile_o03:
哈哈,我喜歡用有lubricant的 condom
好舒服.......

我妹妹傷左因爲肉對肉太 "絕"埋一起,磨到痛

time to sleep....good night everybody

引用:
原帖由 mncy 於 2010-4-29 01:21 AM 發表 查看引用來源

我相反喎,用套會係d 膠同埋d 肉絕埋一齊,磨到痛
你試多幾次可能會好d
我估未必再試,怕有左
而且用 lubricate既套好舒服架

引用:
原帖由 midmidmid 於 2010-4-29 11:36 AM 發表 查看引用來源
公主言重喇!身體好啲,臣就安心!貴為金枝玉葉,保重自己!

多謝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆