上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
307  128.8k

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-11-2 05:37 PM 發表 查看引用來源
樓上果個bxlly都夠薑囉, post email?
仲要係facebook login?:smile_o01:
係啦, post email會否連累我個post 架

嘿嘿,多謝你推我個post

引用:
原帖由 jason00hk 於 2009-11-2 05:48 PM 發表 查看引用來源
支持樓主 樓主對hb 好好
:smile_40:
多謝你啊,
HB都對我好好架

引用:
原帖由 heaethan 於 2009-11-2 06:07 PM 發表 查看引用來源
好正既 post呀, 睇到我硬哂, 一定 support 你啦.... hehe
喜歡就好啦,那我儘快開始寫part 3

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-11-2 06:17 PM 發表 查看引用來源

駛唔駛,其他女版友好睇好多喇

再唔係我收埋佢,咁咪唔會阻住大家羅 :smile_13:
嘿嘿,起碼我無先。。。

引用:
原帖由 wcday 於 2009-11-2 08:19 PM 發表 查看引用來源

無咁易中架, every man's model answer
唔怕一萬,最怕萬一:smile_o14:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-11-2 08:55 PM 發表 查看引用來源

其實 M 後七日 (由第一日黎 M  開始計,即係你好似我咁黎5日的話,就得返3日) 係安全期
可以放心既 :smile_o06:
我一黎就7日,所以唔得
而且m 唔准的話就好危險。

引用:
原帖由 bcm 於 2009-11-2 08:59 PM 發表 查看引用來源

再唔係好似我咁食避孕丸啦~~次次內射都唔驚~~~
但我又怕影響身體....
始終都係藥嘛
:smile_o05:

原來我都不夠愛HB:smile_o03:

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-11-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

咁其實可以停 M 果日做
M 後既安全期好處係唔驚唔準,因為就算再唔準都幾少人會十幾日黎一次
平時d 人驚 M 唔準係因為 M 前既安全期會受M 期唔準而影響
但 M 後既就無左呢個問題
甘又係,不過HB唔會要求唔用套的,
所以我唔會出聲:smile_o13:

HB次次都好乖,自己戴condom...
我不用擔心架
我甘大個女,都未幫對方戴過condom:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆