上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
264  93.8k

多謝大家支持,好開心推薦人數高達103喇:smile_o13:
無想過會有甘好的成績,我以後會分享多d..
多謝曬!

:smile_o03: 今日無人支持
希望聼日可以post到part 3

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2009-10-18 08:46 PM 發表 查看引用來源
我仲有興趣想知o個個陌生人用咩excuse拎你電話?
因為我想學
係我單純,所以比人,其實無咩特別skill

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-10-18 09:33 PM 發表 查看引用來源

今日出左街未上黎支持:smile_o03:
多謝,我會快快手寫埋part 3

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2009-10-18 10:57 PM 發表 查看引用來源

佢同你問路,之後搭訕?
類似啦,話甘巧合一起上車落車...

引用:
原帖由 jordon_leung 於 2009-10-18 11:17 PM 發表 查看引用來源

simple excuse

咁之後佢有冇真係打電話俾你呀?
仲有機會再見到架喎
有啊,日日都見到他
他sms我,等我,然後一起返工

引用:
原帖由 siusiulung913 於 2009-10-19 11:49 PM 發表 查看引用來源
期待PART3..小公主快D出呀...
推一推先....:smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38::smile_38:
多謝支持
part 3應該今晚可以出:smile_o05:

引用:
原帖由 tommyhappy 於 2009-10-20 12:57 AM 發表 查看引用來源
今日好似又遲左:smile_o16:
咩遲啊?

引用:
原帖由 frm378 於 2009-10-20 10:23 AM 發表 查看引用來源
waiting for part 3 , thanks:smile_o12:
Have you read the first 2 parts?

hope you enjoy it.

引用:
原帖由 tele52 於 2009-10-20 10:33 AM 發表 查看引用來源
乜咁得閒呀??
忙架,都係偷偷地上來.
昨晚去了街,無上過來嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆