上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
172  128.9k

引用:
原帖由 wcday 於 2009-11-5 03:29 PM 發表 查看引用來源

睇得出
:smile_o01:
點睇得出 :smile_30:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-11-5 03:30 PM 發表 查看引用來源

我只係俾你張相draw咗attention....:smile_o03:
你呢兩張相都 draw 左唔少 少男 既 attention :smile_34:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 03:31 PM 發表 查看引用來源

都好阿,兩個性格都多d新鮮感....
不過對住 bf 會表現返我真本性,豪爽粗魯果一面呢 :smile_o03:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 03:37 PM 發表 查看引用來源

係阿,你張相好吸引.一定好多人pm你
無乜人pm我加
哈哈
咁放呢張相一定有既
其實咁放相都係貪得意姐 (其實以前都做過 d 有危險性既貪得意野 :smile_o01: )

有幾個講得有趣既都回左 PM
不過大部份都係講可唔可以做個朋友,留個 MSN 係度,甚至乎咩都唔講,得一個 MSN
直接 del 得喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 03:51 PM 發表 查看引用來源

我 唔 要 :smile_24:
其實我都唔要 :smile_24:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-11-5 03:57 PM 發表 查看引用來源

乃咗嘢囉:smile_o03:
不過你好似乃得好開心咁喎 :smile_o10:

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-5 03:59 PM 發表 查看引用來源

做返自己未幾好
唔需要去做D乜去討好對方
相處到,有溝通未得LO
係呀
以前我對住 ex 係就住就住,要討好對方,表現到佢想我點就點,好辛苦
依家唔需要,做返自己就得

引用:
原帖由 o('_')o 於 2009-11-5 04:01 PM 發表 查看引用來源

呢D叫鈎魚Or派卡片
派卡片 <-- 好人卡?? :smile_13:

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-11-5 04:04 PM 發表 查看引用來源

返工已經帶住面具, 對住父母又要唔好比佢地擔心, 仲要响另一半面前扮嘢係好辛苦嘅一件事 .....
咁以前我讀緊書既,少左返工帶面具
而且又唔係成日見 ex,但已經覺得好辛苦

引用:
原帖由 火爆肥妹 於 2009-11-5 04:05 PM 發表 查看引用來源

何解呢?:smile_o04:
見到人地想溝你,你就問人係唔係鐘意玩菊花
再表示自己對菊花無性趣 :smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆