上一頁下一頁
發新話題

Part1: 不能反抗,被征服了+Part2: 後門初體驗(#76)+Part3: 久違了的滿足(#199)

收藏  |  訂閱
80  93.8k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 09:18 PM 發表 查看引用來源

不過你甘好身材,係男人都喜歡
唔係家
如果係咁 ex 唔會咁對我喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 09:39 PM 發表 查看引用來源

他都好喜歡同你做架..
我HB就成日拒絕我,但又成日手多多
都係一個月左右家咋
唔知算唔算鐘意同我做

回覆 384# 的帖子

咁等我講講點識先喇

其實都要講返前少少既,因為分手後差唔多一年左右,ex叫我上佢屋企做
咁我都好開心既,以為可以同佢復合(其實大家仲有keep 住聯絡既)
點知一做完佢就同我講佢半年前已經同佢一齊鐘意果個女仔拍緊拖,當時我好嬲即時著衫走左
(其實大家之前係有協議如果大家未拍拖而有性需要可以找大家)

後尾上左去uwants個交友區留言識朋友,因為覺得每理由我無人要
叫人留msn,咁係咁識左 bf 喇
佢都係同我差唔多,平時都唔會去交友區既,不過佢又係剛剛知道佢ex搵到新男朋友,係好灰既情況下上左 forum reply 左我
咁係咁大家就慢慢開始左喇

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-29 10:36 PM 發表 查看引用來源

咁佢都好好彩 wor...
妳都知 U仔果度, 都好多人send D 無聊PM la....
無呀,果陣叫d 人留 msn 我去 add 羅

不過依家都無再玩 msn 喇,玩fb 多

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 10:30 PM 發表 查看引用來源

好浪漫啊,你地真有緣。
浪漫呀...... 麻麻喇
其實果下都好多人 add 我既,不過個個講野都好聊,例如有 d 會話,「嘩,你大學生會唔會好難追呀」呢d
係 bf 佢真係當識朋友咁,無咩奉承既說話,反而有時仲串我兩句咁
所以留意佢

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 11:17 PM 發表 查看引用來源
我都係上網識HB
都係叫他留msn
其實那個時候只係覺得悶
所以穩人傾下:smile_24:
佢點追你家

引用:
原帖由 antonton 於 2009-10-29 10:54 PM 發表 查看引用來源

所以咪话佢好彩 law...
大把人留MSN 比妳啦...

妳FB 玩咩啊? 不是養牛嘛?
係好多人留言嘅
始終係女仔出post

而最好彩係佢果排得閒,可以msn

fb 主要係同fd 聯絡
少玩game
Fb 係留言睇啲好笑野多

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-29 11:57 PM 發表 查看引用來源

sorry,剛才去了洗澡。
呢d 就係緣分啦,你會留意到他。
我覺得上網識幾好,通常都覺得好傾先繼續交往。
呵呵,識左我咪知味道羅,佢食左唔少苦頭呀

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-30 12:15 AM 發表 查看引用來源

係07年既聖誕節,那年我剛剛畢業,但我繼續進修未工作。我學業又唔忙,變作好多時間上網。
呢個時候,我係一個網站認識了不少人,他是其中一人。一開始,我地已經好好傾。
那個時候他又無現在甘忙。原來他都好 ...
依,同你地差唔多,我地都兩年半有多喇
我果下係 year 3 差唔多完,不過其實都忙但真係無心機做野,所以會上網
而佢又係果陣得閒所以係公司都可以上到網
所以果下我地可以成日傾

我同佢係幾好傾家,大家都俾到大家好甲既感覺
其實都無話特別追我,係好自然就係埋一齊喇 (不過只係 7日)
但其實果下我係想男朋友錫但心底入面又好討厭男人 (俾兩位 ex hurt 完所以對男人睇法都好負面)
初初拍拖果下其實我唔係真係咁鐘意佢,所以果下我成日"雕"難佢,對佢態度又唔係咁好
仲因為 ex覺得佢唔好,所以係佢生日果日同佢分手 (呢個絕對係佢其中一個最難忘既生日 )
又試過唔聲唔聲過左過去 ex 屋企樓下同佢食飯 (事後我都知衰既,呢樣係 bf ex hurt 佢既野,係佢既死穴)

呢d 全部佢都頂得順仲依然對我好好
所以最後個心就飛左去佢度喇 :smile_04:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-10-30 12:39 AM 發表 查看引用來源

甘我同你差唔多大窩,哈
你就好啦,你bf甘錫你
我反而好怕HB,唔敢得罪他
我都惡架,但對住HB我就唔敢
我從來都無發過HB脾氣
真係好奇怪
以前係ex 發我脾氣
依家係我發bf脾氣

你bf係咪天蠍座呀

其實我同bf高度都差好遠
我<160
bf > 180