上一頁下一頁
發新話題

甜蜜的命令,乖乖地服從 + 餐廳中的命令#52 + 列車上的刺激#216 + 遙遠控制#351(NEW)

收藏  |  訂閱
172  128.9k

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 12:57 PM 發表 查看引用來源

現在的bf沒有train你??
反而我每次問HB,他只答舒服,都唔講點先覺得好d....
佢以前曾經想 train 過
不過可能佢講得唔好羅,我反射式覺得佢話我做得唔好,之後我就話要就要,唔要就算
最後佢唔敢再投訴喇,有得過下口癮就算
不過呢排佢話我含得好「hai」,似乎我都要勤力返少少

其實想問下,如果 HB 下面未洗乾淨
你會唔會含家?
其實 bf 以前 ex 會接受到,不過我真係覺得唔 ok

引用:
原帖由 wcday 於 2009-11-5 01:07 PM 發表 查看引用來源

無所謂啦
一個願乜, 一個願物
問題係佢開始不願,會投訴呢....... :smile_o08:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 01:41 PM 發表 查看引用來源

我覺得其實你唔需要學d乜,只要主動d,無甘懶惰,已經係大進步啦
我成日俾佢批評為「唔夠咸濕」 :smile_o03:
我承認我我懶,幾個 bf 中,對佢係最懶的 :smile_o14:
依家希望慢慢改喇 :smile_o16:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 01:47 PM 發表 查看引用來源

唔會洗澡先架,
不過HB無包皮,好乾淨
一點異味都無.....
我 bf 都無包皮,亦都唔係 Dirty,不過有尿味
我就限定去酒店沖住涼果下先肯用口,一黎可以洗到乾乾淨淨,二黎佢有分秘果下可以即沖走+漱口

引用:
原帖由 崎小姐 於 2009-11-5 02:00 PM 發表 查看引用來源
咁有時咪做下主動, :smile_13: 撩下佢囉
我最多都係摸下弟弟撩佢就算
但係做唔到好姣咁引佢既效果......:smile_o03:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 02:05 PM 發表 查看引用來源

我覺得都幾難可以改變到自己架
希望你可以係你接受範圍內儘量做好d啦
支持你
唔,以前 d ex 反而會好 d,因為想留住佢地,驚佢地走
依家呢個 bf 好穩定,搞到越黎越懶

其實你依家對住 HB 算唔算改變左自己呢
聽你講好似以前對 ex 都做唔到咁 :smile_o06:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 02:07 PM 發表 查看引用來源

分秘好難避免窩,
如果每次有分秘你都立刻漱口
都幾大殺風景窩
係掛,不過真係唔係好接受得到
上個月有次同佢 69,沖乾淨哂,不過都係有 d 分秘係度,叫左佢去廁所沖左兩次,第三次都仲有味,再叫佢去廁所沖果下佢發我脾氣,最後我要死死地氣忍住幫佢含 :smile_o08:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 02:10 PM 發表 查看引用來源

其實我都無skill,但其實最緊要係個心
有無努力,係feel到的
我係開玩笑式「打」落弟弟度捽佢幾下
所以有時都會唔小心整到佢痛 :smile_o14:

其實我係幾粗老,性格成個男仔頭咁 :smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 02:48 PM 發表 查看引用來源

我好爹好斯文
乖乖女樣架
我係一時時,有時會文靜唔出聲
有時係豪爽粗魯

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-11-5 03:08 PM 發表 查看引用來源

我覺得你好女人味
你地俾張相瞞騙左喇
:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆