愛與痛的邊緣 + part 2 (#39)+ part 3 (#54) + part 4 (#62) + part 5 (#67) - 完

收藏  |  訂閱
6  26.0k

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 01:20 AM 發表 查看引用來源

有呀
不過地心吸力......
一路行路就一路跌落黎

不過唔緊要喇
係揸住遙控器果個失望姐
對我黎講仲好
:smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13::smile_o13:
又話唔用呢張相....

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-2 12:51 AM 發表 查看引用來源
今晚我心情好複雜,感覺好似怪怪的,呆呆的。跟HB見面後,心情更加低落得無緣無故地哭了起來。

不得不承認,我對HB的感覺越來越強烈。很想得到他更多的關注和愛錫,不過HB從不會說愛我,喜歡我,或掛念我等等,所 ...
支持, 期侍part 2:smile_38: :smile_38:

呢種關係.....做女的真係...正如樓主的主題(愛與痛的边緣)

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 08:55 AM 發表 查看引用來源

試緊 d 野
一陣會 del 返
小心又爆pm

引用:
原帖由 CYGY 於 2009-9-2 08:00 PM 發表 查看引用來源
That's my test
seems the result is quite good
真係收到好多pm呢....:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2009-9-3 01:14 AM 發表 查看引用來源
進入酒店,害羞的我大多數都喜歡躲在HB後面。高大的HB可以完全遮住我。拿到鑰匙後,通常我都跟在HB後面,或者我自己橋住他的手臂上房。但今天,HB卻拖著我的手一起去乘電梯。我心入面覺得好開心,不過我沒有告訴HB。 ...
但係你寫到個關係好似sp, 又未去到更進一步的關係, 所以先會估係sp:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 美人 於 2009-9-3 06:01 PM 發表 查看引用來源
今晚我心情好複雜,感覺好似怪怪的,呆呆的。跟HB見面後,心情更加低落得無緣無故地哭了起來。

不得不承認,我對HB的感覺越來越強烈。很想得到他更多的關注和愛錫,不過HB從不會說愛我,喜歡我,或掛念我等等,所 ...
好有同感:smile_o06: :smile_o06:

前往最後回覆