【QQ專區】

收藏  |  訂閱
28  66.5k

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-9 02:45 AM 發表

都幾好玩嫁~~~而且有時都可以識到女
我都有玩﹐但是點識呀﹐加佢都唔一定覆你。
講野又唔夠時間

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:53 AM 發表

我都係咁諗...但係我真係唔明點解佢地成日都要玩web cam...真係好煩..
又一件扒:')
C兄﹐你溝人睇下人地靚唔靚女﹐人地都需要睇下你靚唔靚仔呀

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 02:54 AM 發表

但最慘係..我同佢地講我做文員的..:smile_27:
文員唔可以唔識打中文﹐你話我打開英語﹐不如我們用英文傾呀﹐咪得囉

引用:
原帖由 ~麻甩仔~ 於 2006-6-9 03:01 AM 發表

你都有道理啊...但連叫乜名都未知就玩我真係唔知點咁
睇完你唔靚仔都唔彩你﹐洗鬼知你叫乜名

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-11 08:17 PM 發表

有個好靚的上海妹add我, 點算好???? 仲要係我杯茶! 點算點算!!!
[size=3]拖住先﹐一定要食呀。靚上海妹唔好浪費呀

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-12 12:26 AM 發表

有個26歲qq應該食得,不過真係唔敢一個人去布吉, 你有冇興趣
有無相片睇下呀﹗

引用:
原帖由 cchstephencch 於 2006-6-12 02:37 AM 發表

哈~即係之前有大事發生過~~我miss了呢~哈~
不強人所難~~大家都係share下唧~^^~
當然是大事啦﹐C兄比25仔報寸~~~~

引用:
原帖由 CFP 於 2006-6-12 12:32 AM 發表

都話家有老虎, 冇咁易去玩! :')

而家同徒弟仔傾緊感情問題, 我都同佢講:「尼樣野我不得不承認我弱,同時間唔可以有兩條女存在!」
C兄﹐你太專一啦(一段時間﹐哈哈哈)﹐唔夠花心﹐你應該退出QQ界。

我以前都試過一腳幾船啦﹐

引用:
原帖由 jimjim888 於 2006-6-12 07:57 PM 發表
各brother,啱就PM我唔使客氣。
多謝啦:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 JackySam 於 2006-6-12 09:24 PM 發表

因為佢地唔係好信網戀e家野:smile_39:
系囉﹐佢地衣家聰明好多﹐會講網絡大千世界﹐乜都有啦﹐講下好啦﹐唔好甘認真的

前往最後回覆