[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
37  372.9k

睇佩兒的描繪,想起黃心穎的型像,小野貓咁好正!
另外幾時又會有琪琪被carson征服的場景呢?

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-21 06:20 PM 發表 查看引用來源

放心放心!應該唔會!
我好想開琪琪淪陷呢條「戰線」喎!男女主角都各自有一啲經歷,先公平㗎嘛!

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-4-27 11:39 AM 發表 查看引用來源

琪琪呢鍾女仔如果遇到玩家,一定會俾人調教到好放。好期待樓主喞後續。。
我都等緊呢一幕

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-27 02:26 PM 發表 查看引用來源

佢同CARSON從冇一齊AR!
越純情的女仔,一旦被開發內心的慾望,情慾會爆發性展露

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-22 08:01 AM 發表 查看引用來源

期待期待期待。。。
等待中,既然勤過去兩年曾經將身體交俾第二個女仔,作為補償,琪琪之後都應該體驗下其他男人

阿勤呃琪琪話同佩兒有戴套做,呢個可以係伏線喔!或許有一日佩兒向琪琪示威爆響口話愛阿勤愛到又吞精又無套中出,琪琪在被騙的盛怒下,可能會找個對她傾慕的男人(例如Carson)喝酒、傾訴、然後在情緒受傷加酒精催化下發生一夜情,仲要被對方唔戴套射在體內,報復阿勤。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-24 06:56 PM 發表 查看引用來源

CARSON唔出場GA LAR!!!佢應該係成個故仔入面我最討厭的角色!唔可以俾佢得逞!
咁就等你下回分解,睇下有無咩優質男角色出場,成功引誘琪琪放縱情慾

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-25 01:10 AM 發表 查看引用來源
第28話 再戰宿舍

在宿舍大堂等待升降機時,琪琪對勤說:“阿勤你唔會呃我個呵?”勤回應“梗係LAR”後,琪琪就說:“咁你可唔可以話我聽你最鍾意嗰個佩兒啲乜野?”

勤不想回答。但琪琪進了升降機後又再要求他給答案。勤於是說:“佢會花時間陪我LOR。但同佢一齊真係唔係特別好開心。”正在步出升降機的琪琪追問:“就係咁簡單?”勤點點頭,再開房門。進房後他即面對琪琪說:“唔好講佢 ...
唔通阿Lo會係阿勤之後,第二個見到琪琪赤裸肉體嘅男人?

阿勤始終無法令琪琪高潮,會否出現下列劇情呢?
(一)能在台北成功高潮一次,但回到香港就無法重複,或
(二)在台北一樣被阻礙而無法有完美的性愛

兩者令琪琪漸漸成熟的肉體更慾求不滿,最後被日夕相對的某玩家男同事攻陷,高潮不斷而且被調敎成淫妹。

純幻想而已,不騎刼樓主的創意。

我覺得琪琪只係覺得自己到高潮,但仍未係真正的,我相信真正高潮的會有另一個高手帶給她。

前往最後回覆