[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
37  373.2k

勤太犯賤,扑佩兒就諗住琪琪,到扑得翻琪琪又掛住佩兒嘅淫,既然係咁,就等琪琪出軌、被其他男人調教一下,送給勤一個開發咗淫蕩女友

引用:
原帖由 frosticebreaker 於 2019-6-18 10:45 PM 發表 查看引用來源

😅。。咁又唔淨止佢一個喞。可能男人都鍾意見到d女從清純到被調教的過程吧。。
特別係睇住人哋條女淪陷

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-6-20 11:08 PM 發表 查看引用來源

你係咪支持緊琪琪墮落?
快點!我認為今晚阿勤响琪琪公司門口的無理取鬧,會係琪琪被人乘虛而入感情生活的催化劑,特別係今晚同公司同事去飲酒,一定會有狗公食住個勢開始進攻琪琪內心,令佢比較自己男友和其他男人。

入侵者似乎出場了

估唔到會係埋伏「小弟弟幹大姐姐」的情節,期待中!估計小鮮肉的溫柔和體力,必定為琪琪帶來在香港的第一次高潮!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-6-29 01:57 AM 發表 查看引用來源
第38話 晚餐

下午,琪琪工作到有點頭昏腦脹,想以零食補充腦力。她打開抽屜拿出那包kit kat,卻又覺得不捨得吃。她望著巧克力和貼在包裝上面的卡紙,一股久違了的情緒開始浮現。

除了 “甜”字,沒有字更適合形容琪琪的情緒。這個晚上,琪琪開始發現她經常想起東這幾天對她的關懷。但她不敢去思考自己是否動了情。

到星期四,琪琪在工作期間也開始不能完全專注。她經 ...
琪琪真係咁快對勤完全放下?有點不似佢。不過,我覺得如果勤再主動糾纏多琪琪一次而又再不歡而散,又或者讓琪琪碰見勤和另一個女人約會,就會把琪琪推向東了

引用:
原帖由 s987358 於 2019-7-6 04:56 PM 發表 查看引用來源

阿勤應該唔使點出場了😅
阿勤下個出場位,應該係响對面馬路目睹阿東半拉扯拖住琪琪入咗維多利亞時鐘酒店

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-7-7 09:12 PM 發表 查看引用來源

係咪要衝上去破門,然後兩王一后?
咁就變咗調教阿勤個NTR奴性了

正喎,原來琪琪內心深處有NTR嘅愛好,希望將有機會真係被阿勤睇到琪琪同另一個男人做愛,有得睇無得食嗰隻

其實琪琪內心仍放不下阿勤,更怨狠阿勤話自己自私,所以每次同阿東做都要幻想阿勤睇住。會唔會有一日,琪琪設局扮醉要阿勤同阿東送自己返屋企,但邀約阿勤瞓廳過一晚,然後借醉同阿東房門虛掩咁做愛?

前往最後回覆