上一頁下一頁
發新話題

家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
45  335.0k

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-10-16 17:13 發表 查看引用來源
你老婆同我老婆一樣,性方面都算肯玩肯配合,同様工作上很忙放假仲要同呀囡溫習,所以就算有幻想但都冇時間去實踐
所以大家有共嗚!

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-16 19:47 發表 查看引用來源
事先大家講清講楚遊戲規則,正常都吾會亂嚟,出嚟玩,大家求開心想識多個朋友啫。斷估都吾係想老虎屌閪一鑊過。
佢初入行被人執左張職員証,被人騙過

見過鬼都怕黑

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-10-19 08:17 發表 查看引用來源
沒有新人入來....梗靜啦
其實Lee 度ok 呀
Why 唔多人?

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:41 發表 查看引用來源

第二日佢訓到3pm先醒,佢話直覺有果d野發生過

我梗係講到毛零兩可,死都吾講事實之全部喇,兼且返屋企抬佢上牀後,我用熱水毛巾+滴露,抹曬佢d手腳  對波 頸 耳仔  腋窩 尤其下面gap 旬連大比,under, bra 同絲襪就即刻剝咗用 ...
咁忙都 影低 留 念

引用:
原帖由 Eddiepky68 於 2022-10-21 01:36 發表 查看引用來源
你老婆呢幅相好似又貓咗咁?你有冇除咗佢條底底同絲襪後入?
冇呀
原來女人wing 左,全身軟撻撻,好多體位都配合吾到㗎

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-21 05:55 發表 查看引用來源
一定有執啦,醉到甘當時都冇同老友一齊插?
我老友始終有啲避忌
不敢太放
當時要落番車簾,把佢放平後座,剝鞋,拉起條裙上腰,幫佢分M字腳,我用電話照住,佢伸手入絲祙度摸炸

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-22 06:24 發表 查看引用來源
早晨,師兄。其實師兄上次話朋友上車有摷同試插阿嫂,最後点解佢吾幫你抬佢上樓,順便插埋啦?
老友冇企圖亦冇試插喎
佢有幫我手托佢上去
放咗喺sofa ,去埋廁所先走

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 08:26 發表 查看引用來源
有冇摸到佢濕?你個friend有冇話你老婆正唔正?
由於落左車簾,亦off 左車廂燈,我用apps 個電筒照住比佢摷,gap 旬有濕,但估計係酒醉後身體自發嘅汗

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-22 08:28 發表 查看引用來源
冇揸埋對波先走咩?😉
喺車廂成45 mins, 過足手引喇
我哋好小心咁除bra 扣,搓圓㩒貶,不過冇大力揸,驚佢突然醒

引用:
原帖由 infantry 於 2022-10-22 09:32 發表 查看引用來源
咁師兄你老友真係暴殄天物啦,你都幫晒手,唔插都起碼全身摸暈先走啦
No worries 你放心
佢除左史眼,由頭髪  耳珠  波 腰  gap 大比至腳趾都已摸暈乃暈
佢最後一part 用絲襪腳板磨條J,見到佢之後向車頂怒吼一聲,射曬落太太小腿位,that’s why 當晚一定要洗乾淨對絲 同用滴露水抹走佢身上面d 腥味同口水漬。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆