失敗的車震故事UPDATE#59

收藏  |  訂閱
13  21.0k

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:32 AM 發表 查看引用來源
哦...:fst_010: 妳睇晒所有post妳會訓唔著:fst_002:
好耐冇見..SUPPORT下先:smile_34:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:39 AM 發表 查看引用來源
有幾耐~~??? 仲記得我 ?:fst_006:
好耐好耐喇...有睇過你既POST
我記性都OKAY GA~:smile_30:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:45 AM 發表 查看引用來源
你呢度玩好耐 ?你咪識到唔少 ??:fst_013: :fst_013:
咁又唔係好耐...係前排J痕上黎睇下野咁
冇點識過人,,,吹水居多:fst_013:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:49 AM 發表 查看引用來源
出個REPORT嘛:fst_002:
之前都有諗住出嫁..
果次用電話,,,點知禁錯制無哂:fst_004: ...好無引所以無出到

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 12:56 AM 發表 查看引用來源
電話真係煩好多....!!!我之前D POST都係:fst_015:
哈哈..原來你都試過:fst_010:

不過你都有堅持出番..

無哂果刻真係乜引都冇哂....

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 01:03 AM 發表 查看引用來源
有...但係好嬲咁出...出完舒服晒~~~~:fst_006:
哈哈..唔好嬲..

怪自己手多禁錯:lDD_004:

依家係咪都係用緊電話:fst_006:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 01:07 AM 發表 查看引用來源
E家電腦呀~:smile_30: :smile_30:
電腦好好多...起馬個制大D 個MON都大D:fst_002:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 01:14 AM 發表 查看引用來源
係呀...但我都比版主封我POST....簡單左:smile_o08:
拉長少少多D廢話囉..哈哈

最後加番句...伏筆:fst_002:

應該會好少少掛..

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 09:41 AM 發表 查看引用來源
hi…係呀…有d古仔咪返黎囉。hahaha
不過d人唔見晒lu…可能個個都有個新開始~

早呀...係咪番黎出埋下聯:smile_30:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-11-4 10:04 AM 發表 查看引用來源
係丫…

咁小心D啦....唔好禁錯制:smile_30:

食住早餐等你:fst_002:

前往最後回覆