48 12345
上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
47  13.2k

常平-5月爪, 評理事件花薄

CP-5月爪, 評理事件薄

本人多數向HK玩, 上大6真係吾多,? 五月先至第一次去CP...
再加上問左尼道好多Ching & 舊同事, 知道CP係CP, 吾係東莞, CP KTV係好"特別5同"

話說判頭長叫雞20年, 只見過4隻係甘: (不過1個月內向5月爪發生2次)

就係過夜第2朝 吾做要走, 仲要收8舊

係你點做?

PS, 判頭長上次叉女脛, 要走, 女女先肯再做
今次尼隻朝早吾肯做, 硬要收8舊

最後判頭長比左8, 事後話要投訴
開頭我認為佢有理
但今朝我, 反而吊7佢.........

吾好甘認真! :smile_30:

大ching

我無去la(我遲d可能會去)
因為我吾係成日食, 所以無所為

我打算去下匯wah
睇下CP  K女寸成點

我未見過女女寸我, 只有我吾要佢

判頭長信"當地道友"米再去

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-13 12:10 AM 發表 查看引用來源
唔知我好運定係我D朋友比較好玩呢,我真係好少玩到咁唔開心!其實唔好玩咪留港玩囉,可必要又叉脛又盛!做男人搞道野野都要打女人,我覺得你朋友都真係有D問題!:smile_27:
果人都覺得佢有d"消費者問題"
佢比足錢同雞訓, 9點走, 甘不如返厔企訓自己打飛機, 使鬼叫雞, 仲要租房, 又比8舊
佢話比5百, 條女吾得, 重話要咬佢, 佢米走人, 條女追到電口.判頭長米乂佢, 女女知自己吾岩, 返去做多Q

上次又係甘, 吾肯做, 又要收足, 判頭要走, 被屈8舊
所以開頭我都認同佢尼個諗法

引用:
原帖由 杖義執言 於 2010-7-13 10:31 AM 發表 [url=http

://www.discuss.com.hk/redirect.php?goto=findpost&pid=258057449&ptid=12630377]查看引用來源[/url]

乜五月瓜咁差架..........
好多ching 都媽媽乂叉
舊同事去完. 問佢點呀, 佢話佢地都係去CA, 吾去CP

上次我條女女6:00am就走

甘早morning   Q
真係墋過去亞理山睇日出

大家吾好以為我好7, 向HK, 重成日溝到.....

錢我又比多過人

引用:
原帖由 陽光仔 於 2010-7-13 12:02 AM 發表 查看引用來源
咁係唔係叫我地唔去五月瓜?.?
20年內 係一個月就有兩次?
有Ching話好玩

好似我第一次去, 都成7點(正常係要6點到)
另一條友, 佢係有雞運, 比佢要左條姣90後, 中場己經夾實佢, 過夜好喉急, 條女細細粒, 扒扒地, 無乜生意係甘

我果件重正, 第一日返工(5月瓜), 19才, 中肥, 微波

判頭長話我條肥妹最多值150, 所以我吾食, 返HK算
好多Ching都話CP鬥多扒, 你400, 我600

最緊要多扒, 甘就多客

引用:
原帖由 細b哥 於 2010-7-12 11:48 PM 發表 查看引用來源
即刻打電話比媽咪叫佢過嚟收錢.
相信有去玩既都無甘傻
晨早, 打比自己老母都吾會理你

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 02:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_53:
貢媽咪同DJ呢....
媽咪好PK
我從綱上學會選女
重教判頭

點知五月爪老母幫女女呃9   d客

引用:
原帖由 我係大賤人 於 2010-7-13 03:01 PM 發表 查看引用來源
唔知點解,咁多人話唔好玩又話谷9氣,咁樣都重要上去玩,有d又話自己响香港溝女多到食都食唔晒,點解重要浪費時間同金錢上去受難呢?:smile_41:
大ching,
吾玩吾知身體好
有錢吾使吾通燒去地府
HK玩得多
米上去CP , 乃下野

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-7-13 05:21 PM 發表 查看引用來源

你啱喎X2, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12:
以前玩D女邊會早過中午走架,做慣司勢:smile_22: [/quote]

早知件肥扒甘早走

一定吾會"過夜"

尼道最有名望大隻ching晨早寧願叫技師返黎伴訓, 就知孤寧寧係...

引用:
原帖由 賀賤男 於 2010-7-13 11:09 PM 發表 查看引用來源
冇service,早走,睇通霄電視唔訓,呢d指定動作,你唔係唔知呀嘛:smile_39:
早d識到你就好喇

綱上真係吾多甘講

最多話係"機車妹"

HK吾會甘架

48 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆