上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.4k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 14:51 發表 查看引用來源
慘過重新做
12月第1個星期我埋左成2個鐘(因為要搵錯處
12月其他日子埋左45分鐘就搞掂哂
埋得咁密架咩

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 21:51 發表 查看引用來源
我邊有咁重要?只不過d客覺得我應該要加人工,老細同老闆娘都幾欣賞我工作能力咁。
佢地既反應太誇張,不過我都明既,因為我都感受到上手有幾勁,我今日都就快崩潰。 ...
老豆都係轉左新工, 不過試用其總算過左, 老細都好滿意我表現, 黎緊下年有機會請個人跟我要我帶

做左冇耐, 2020就冇人工加架啦, 希望2021啦, 同埋有Bonus都分返少少比我就心滿意足

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 22:08 發表 查看引用來源
相係我個post度,有興趣就去睇la
睇左, 要去J一J, 降下火先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 21:54 發表 查看引用來源
我知點解老豆換唔到相,因為檔案格式唔岩,要jpg先得
等我再試下先

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 21:54 發表 查看引用來源
我知點解老豆換唔到相,因為檔案格式唔岩,要jpg先得
女呀, 好似得左啦

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-12-30 23:10 發表 查看引用來源
睇到你個頭像啦🤤
張相係1-2年前架啦, 而家肥晒啦

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:17 發表 查看引用來源
老豆覺得全裸吸睛d定係低胸吸睛d?
我鐘意你全祼嗰張頭像相多啲, 雖然低胸有迫爆我既感覺, 不過美感上我覺得阿女全祼咁影夠平均, 好睇啲

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:19 發表 查看引用來源
我入左職3星期咋,不過d人覺得我好似好熟手,做左好耐咁
其實d野唔難,係煩d,有少少耐性就得
我等3個月後就可以有bonus
咁你本身有工作經驗, 做野上心少少就可以好過好多人架啦

都好呀, 我以前有啲工年尾入職係冇Bonus架

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:20 發表 查看引用來源
老豆好好身材
同阿女一樣, 都係覺得自己可以再Fit啲, 再Firm啲

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:28 發表 查看引用來源
其實件低胸係我件背心底黎
我唔明點解好多專門店d bra都好唔集中
我呢件純粹係有墊既背心都集中過專門店個d
亦係因為咁,所以我試左好多間都無買 ...
買Bra, 我入唔熟呀, 雖然我都識啲女仔係賣Bra, 佢地都大波, 都有大約講過我聽

不過我又好奇, 香港應該都唔少外國人牌子既Bra, 唔會多啲Cup數大啲既碼咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆