上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃III (Update #102, #526, #533, #555, #681, #707, #716, #732)

收藏  |  訂閱
276  221.5k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:31 發表 查看引用來源
咁我細細個就出黎半工讀,多年各種經驗,所以只要唔係太難既野,應該都好快上手
只不過我係電腦白痴+路痴
我份工係夠3個月就有得拆分紅,多勞多得 ...
我有個女老闆都係電腦白痴, 所以我幫到佢佢就鍚到我暈

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:33 發表 查看引用來源
其實除左做d野雜d之外,其他都好好,咪當學多d野。反正我目標係升職,全公司都好支持我。
升職黎講, 我而家呢個位比較難, 因為再升就係做個Team Head咁

去到某啲位會比較難上

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:40 發表 查看引用來源
以前學生時期如果有人幫到我做電腦有關既功課,我都會錫到佢暈
以前大學有讀過寫program, 幫啲女同學做功課佢地都鍚到我暈

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:38 發表 查看引用來源
重點係下圍,我個下圍多數公司都係出到B cup
,C cup都唔多,D cup偏少數,E cup可能10間得1間有,之後得1-2款可以揀
最衰係我下圍連70都唔到,著唔到34
你講開我又好似有啲印象, 我以前有個SP佢又係話自己著咩70E, 但好難買, 75又著唔到咁上下既野

男仔本身對數字係好敏感但嗰一刻又唔係好聽得明, 我只係知我成日要同我家姐收衫收佢啲80E爸爸

引用:
原帖由 sthinvc 於 2019-12-30 23:43 發表 查看引用來源

邊方面錫先師兄
比較關照我咁 haha

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:43 發表 查看引用來源
我呢行正常就無得升既,不過因為我有學歷,係爭考個資格試,所以先會咁。係其他人眼中我係低就左,覺得點解我讀左咁多書要坐呢個位。
我完全估唔到你係做邊行, 不過讀得多書正常都係機會高啲既

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-30 23:52 發表 查看引用來源
其實係個數字遊戲黎
我個fd都係80E/F,而家佢多數都要著到F
呢幾個係男人窮一生都摸不透既數字

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2019-12-30 23:53 發表 查看引用來源
下圍大胸骨都大D
男人睇cup數多
我都唔睇, 我信自己感覺多, 揸上手覺得正就好

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-31 00:00 發表 查看引用來源
我曾經都試過36下圍la
所以唔一定架
咁嗰時你有冇130磅呀?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-31 00:01 發表 查看引用來源
而家無得你揸,就咁睇相,你覺得呢?
好想搵個頭一野趴落去你對E奶度

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆