有冇人玩開肛?

收藏  |  訂閱
9  9.6k

唔知關唔關事呢, 感覺上後生一輩既女仔對肛交冇咁抗拒, 有啲仲幾主動想要試

我以前無論係對奴好, 對SP好, 80後啲女仔個個聽到話要後後門個個都say no, 要氶勁耐先肯試

好啦, 近幾年食既女差不多全部都係90後,  奴又好, SP又好, 只要係Keep得到既都開發閪佢地後間, 仲要個奴/SP關係啱啱開始已經比你開發到, 真係好正

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-5-12 14:17 發表 查看引用來源
我都覺得屌後門係易咗
都有識女仔我提議過就肯試
不過講肛調,甚至enjoy真係少之又少
先唔講佢地係真Enjoy定係氹我所以比我玩後門, 起碼我玩過既女, 都冇一個話唔鐘意或者反感

仲有啲奴賤到可以屌後門屌到高潮, 又或者成日都想我同時屌晒二穴 (用假狗)

灌腸都唔太難搵女仔玩同調教, 我諗擴肛會比較難

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-5-18 21:49 發表 查看引用來源
幾正,我有隻奴都係咁
抆開個塞就叫我試下入
我試過有奴咁引我,佢以為我會拎走條尾先插,但我冇抆開就插。

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-5-20 16:13 發表 查看引用來源
咁真係玩擴張喎
一黎個肛塞係最細碼嗰隻, 第二, 可能我碌鳩都細, 再加上好多潤滑同埋調教所以入到

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-5-21 13:02 發表 查看引用來源

點插得入呀
我試過插入兩條尾, 我成日話要調教到佢做九尾狐

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-6-10 19:50 發表 查看引用來源
咁我接受唔到
聽返啲奴講, 飲尿只係心理關口難過, 試過既其實冇乜野, 就好似未試過口爆吞精咁, 都係頭嗰關難

引用:
原帖由 仁者之皇 於 2020-6-2 15:24 發表 查看引用來源
依家你無再收肛奴?
唔好話肛奴, 一隻奴都無, 好奴唔易收呀

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-6-11 18:48 發表 查看引用來源

飲尿我覺得好唔衛生 但係奴性好重既我就唔抗拒吞精 玩三穴純粹係俾人開發左 玩得唔好晒
其實除非男既有尿道炎, 如果唔係,尿其實冇菌, 但黃金就唔同, 黃金就多菌, 所以我唔玩呢樣

引用:
原帖由 保持現在 於 2020-8-10 12:36 發表 查看引用來源

黃金係多菌 但係玩完肛唔會成身都係黃金㗎嘛
當然啦, 我自己都好鐘意插後門

引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-9-7 18:29 發表 查看引用來源
想知玩時有無用套

睇下同對方既關係,如果佢係好信任既性奴或者sp,多數都唔用

前往最後回覆