上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 (Update P.7,11,19, 26, 45, 50, 58, 63, 66)

收藏  |  訂閱
398  452.9k

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2016-9-6 08:36 AM 發表 查看引用來源

我都睇得好開心 !  Haha !  :smile_o13:
你又試下玩丫, 可以唔玩咁重口味

引用:
原帖由 kwokeddie 於 2016-9-6 10:43 AM 發表 查看引用來源
Any further Updated with this lady or another lady ??
佢唔係我SP啦, 不過會打多啲我同佢既性故事

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2016-9-6 09:57 PM 發表 查看引用來源

我無左好耐喇
我而家都冇奴冇SP冇SL, 搵到咪搵LOR

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2016-9-7 01:00 AM 發表 查看引用來源

唔搵啦
你同我都知 互信好重要 由其呢種關係
要搵番一個可以咁信賴嘅人 好難
當然明,不過有時唔搵唔搵又會出現。

引用:
原帖由 anastasia9687 於 2016-9-7 01:05 PM 發表 查看引用來源

你加油出文同搵奴啦
文我打緊啦, 不過一次打晒好攰, 搵奴呢方面就隨綠啦

引用:
原帖由 tracytang689 於 2016-9-7 02:08 PM 發表 查看引用來源
有追咖
Up緊啦, 比少少時間我

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2016-9-7 10:22 PM 發表 查看引用來源

一見到你同K會有打有鬧,我就諗返起之前我曾經沉迷過有痛楚快感的性愛。
我同K既打係極輕度, 同打L比差太遠, 咁你而家冇沉迷啦?

引用:
原帖由 離火 於 2016-9-8 09:07 AM 發表 查看引用來源
耐無上黎,大師兄又有野分享,多謝唒~
分享得,即係而家冇,搵反舊屎黎講。

唔知有冇心水清既版友留意到,點解兩次扑K,都冇講佢同我含撚既呢?我地繼續傾咸野既時候佢同我講,其實心有想同我含,不過次次都比我搞得太high,忍唔住想比我扑,所以都冇同我含。

傾完含撚之後,機會就黎啦,嗰個星期K黎m冇得扑,我做完gym大約十點上佢屋企。佢冇換衫,仲著住返工嗰件花花吊帶連身裙,條裙又係比佢改短到好易走光。我一入屋佢就叫我老闆,問我做完運動攰唔攰。我話我成身汗,去沖個身先,沖完乜都冇著就出黎,見佢已經鋪好晒cushion比我坐,準備服侍我。老闆,你返左成日工好攰架啦,你合埋眼等我同你放鬆下。一路講K騎上我大脾,錫我額頭,耳仔,跟住到頸。我合埋眼享受佢挑逗我上身敏感既部位。佢一路鍚一路發出微弱既呻吟聲,搞到我成個身軟晒,除左條啫。慢慢佢就鍚同啜我兩粒lin,到最後就到下面。佢一開始係揸住我條啫先同我奶同啜袋,再慢慢用舌尖奶我條啫,佢見我用相機拍片佢仲刻意用好淫既眼神望鏡頭,最後佢同我含。一開頭K好慢咁上下咁用口套弄,有時又會望下鏡頭,有時會停左喺度用條利打轉。K口技好好,除左上下含,佢仲會個頭轉下轉下咁,等我條啫受到多方位刺激,一時佢又會深喉一下,不過K喉嚨唔深,所以最多含到3/4條。我捉住K個頭,開始控制佢含既速度,有時故意塞入啲頂佢喉嚨,含左大約5-6分鐘,我想加強刺激,固定K個頭,自己抽插,我諗K從未試過比人屌口,所以從表情睇得出好辛苦,有時仲會咳,不過我冇理,咳完又塞必去再插過,口水都流晒出黎,玩到我都覺得差唔多,我就叫K加速幫我出左佢。K快速咁上下含,不停咁含,聽到含撚發出既口水聲將我興奮推到極點,K越含越快,越啜越實,最後喺口入面爆晒出黎。我本身已經好high, 但K仲用緊極速含,什麼黃金十秒,正到不得了既感覺,直到我覺得太刺激先叫K停,當然我要佢一滴不漏咁啜晒啲精。啜乾淨後,我叫K比我睇下有幾多,初頭諗住佢張開口就算,點知佢學埋啲av咁,咀角流出黎,又放返入口,又望實我吐落自己隻手,用條利奶下啲精又啜返晒,仲要問我可唔可以吞,我當然話可以啦,最後K就吞晒我啲精,仲同我講左聲多謝老闆。

K以為含完爆完就算,我見條啫仲有少少精液就叫佢啜埋佢,呢個時候我叫佢含返住條啫,雖然我未硬。不過我就叫佢慢慢整返硬我。K應該好清楚男人爆完仲好敏感,所以唔敢太刺激,都係慢慢咁奶下鍚下啜下,而我就同K講我要做啲野先,叫K比心機含。我講既做啲野其實只係打機。我一路打機一路比佢含,好快我就硬左,不過我繼續唔理K, 有時上娋睇下AV, 又會睇下啱啱同K拍既口交片,搞左起碼10分鐘。射左一次,第二次要好耐先射。我唔比K休息,用對腳放喺K背後向佢壓埋黎,呢個時候K係完全冇得縮,我加埋用手塞佢個頭,搞到K流左少少眼淚。K好利害,含咁耐完全冇休息過,不過口水以經流到成梳化都係。今左起碼超過20分鐘,我先有想射既感覺。我再加速將佢固頭向自己塞,拍片都唔記得啦,不過我仲記得要侮辱K

我:啱啦,請你返黎其實就係同我含撚,比塊閪我屌,再含好啲我就升你績。
K:唔~~~唔~!
我:你條賤貨如果服侍得我唔舒服我就踢你落去同啲散仔含。黎啦,出力啲含啦,你想做私家雞定落去做公廁呀?
K:唔~~唔~!
我:啱啦,你隻淫雞咁含就啱啦,等我奬勵下你射好多好多精比你啦,係咪好想要呀?
K:唔唔~唔~~!(越黎越快,越啜越實)
我:黎啦,出晒比你條賤雞,啜實佢呀(捉實K個頭係咁塞)

我射左好多,同第一次射差唔多。

K:老細,你好勁呀,射左一次都仲有咁多,我成口都係你啲精啦。
我:咁你鐘唔鐘意呀?
K:我鐘意呀,我以後都想比個口老細用返射精呀。(K又開始玩啲精)
我:咁你想唔想吞呀?
K:想呀,我想成口都係老闆你啲精味呀,比我吞丫,可唔可以呀?
我:咁快啲吞比我睇啦。
K:(一啖吞晒)多謝老闆,我好滿足呀,一日可以同老闆口爆2次,又可以吞2次精。
我:咁你以後要比心機服侍我,以後大把機會你吞。

我講得出做得到,之後幾日K仲有M, 我就上去比佢含,爆完就返屋企食飯,有時就做完運動先上去,總之,只要我想射精,打飛機都慳返,因為有件免費既人肉出精工具幫我射精。

引用:
原帖由 ~Chrissie~ 於 2016-9-9 12:37 AM 發表 查看引用來源

做左人妻之後已經回歸平淡了 ~
同老公激情下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆