上一頁下一頁
發新話題

公司的淫娃 II (Update P.3, P.6, P.8, P.13, P.14)

收藏  |  訂閱
96  124.1k

引用:
原帖由 wiredboss 於 2018-9-6 01:22 PM 發表 查看引用來源

同意

征服感大於快感
又唔係呀屌後門個快感都好強架

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-9-6 10:00 PM 發表 查看引用來源

都唔係好多經驗姐hahaha
咁你有啲咩經驗, 分享下, 大家交流交流丫

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-9-8 04:01 AM 發表 查看引用來源

你諗太多 我怕好痛唔敢試啊~
你都未試過又知會痛? 因為聽得人講多?

引用:
原帖由 .sweety. 於 2018-9-8 04:02 AM 發表 查看引用來源

冇啊 都係以前都sp 玩 玩到潮吹咋
不過而家冇sp 嚕
玩到會潮吹, 好利害, 我唔知係我唔叻定係點, 都未試過玩到女人潮吹

我同條淫娃一般星期五六日都少見或傾計,因為都要陪男/女朋友或家人。但某個星期日晚上,佢send左段十幾秒既自摸片比我,同我講佢打左針,我以後都可以任意中出佢。仲求我星期一放工後就去佢屋企,射晒啲精華入去佢閪入面。

第二日返工,跟本完全冇心情,只想快啲收工去扑野。嗰日條淫雞著得都算斯文,紅色吊帶小背心加條白色短裙,心入面已經幻想扑野嗰時唔除晒黎扑。喺公司我地又會電話互引對方,佢又會喺冇人時黎摸下我條啫等等。

終於等到收工,返到條淫娃屋企佢就好乖咁戴返條狗帶,呢個係我為佢定既規矩。之後我攬住條淫雞黎kiss,刺激佢既耳珠,頸等等,手都唔閒著,一摸之下隻淫雞好似知我終於發現左咁,原來佢放左收陰球同肛塞,問佢幾時放,佢話4:00幾已經塞左入去,所以全身都好敏感,好想插插。我就好似幻想咁,拉高件吊帶背心,拉低個bra咁揸波,下面就拉高條裙,條t back仲掛住喺一邊大脾咁。今次唔想太重sm味,除左狗帶肛塞外,都只係加埋乳頭夾。而粒收陰聰明球我就一野拉出黎,搞到條淫雞震一震,我塞返入去再拉,重複咁樣做好多次,玩到佢連肛塞都噴左出黎。我同淫K講,如果再噴個肛塞出黎,一陣主人要狠狠咁罰。我都再忍唔住除褲,塞條啫比K含幾下就插。明明唔係第一次唔用套插,可能係太刺激,成日都諗住扑野中出,我插左一陣就好想射,好明顯條淫雞仲未高潮,所以我拎返條啫出黎,用手指同震旦係咁玩條淫雞,玩到佢差不多高潮,我就插返入去,全力咁屌,好快淫雞就高潮左,而我都忍唔住射晒入去。放入K個口要佢清潔乾淨,再要佢比我欣賞啲精喺佢塊閪流出黎。欣賞既同時發現佢噴左肛塞出黎,所以要有大逞罰。而閪入面啲精,條淫雞就撩返落梳化,再好似狗咁趴喺度食。

扑完一鑊條淫K,我地就一齊去左清潔。我賞賜左聖水,屙落K既身,佢就用手接住再用黎捽自己塊閪,話要有主人既氣味。沖乾淨,條淫雞就換左套淺藍色護士制服。我就反綁住佢,再蒙眼,K當然知係大逞罰時間,只係唔知我會點罰佢。我拎出一條3.5cm直徑粗既假啫塗上潤滑,淫K本身唔比我用呢條假狗插,佢話太粗,後來比我突破左用黎插閪,而今日,我就用佢黎插屎眼。蒙住眼既淫雞應該唔知,冇乜反抗下就比我用條3.5cm直徑粗既假狗插晒入屎眼。之後我就拎條4.5cm直徑粗既假狗出黎,準備插閪。今次冇咁順利,一來對淫雞塊閪黎講,4.5cm都算幾粗,加上佢應該知道,都有少少反抗,我威脅佢話唔想痛就乖乖地唔好郁。經過幾分鐘嘗試,終於插晒入去。我開始用兩條假狗玩條淫雞,口中說不,但係粗大真係可以好刺激到陰道,聽到條淫雞叫得好勁,拉開蒙眼塊布,要佢睇下自己比幾粗既野插緊,再鬆綁要佢自己玩,我就捉住佢個口黎插到硬。拎返條4.5cm假狗出黎,塊閪成個大窿,好似AV啲畫面咁,我用狗仔式咁屌,個肚就頂住條3.5cm假狗等K享受下二穴齊插。條淫K叫得好勁,我就用條4.5cm假狗要佢含,但太大條,佢只含到個頭。而我可能冇套真係未慣,第二鑊都唔夠持久,好快又射,射完再拎條4.5cm假狗插K啲精比我插到流晒落地。我最後就玩到條淫雞頂唔順先停,再要佢趴喺地到奶地皮上啲精。

總括返,有得中出真係幾正,搞到我快射左敏感左要啲時間適應,同埋今次之後就開發多樣調教,就係擴陰同擴肛。我目標就係要玩鬆佢塊閪。

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-10-10 02:20 PM 發表 查看引用來源

玩鬆條女個閪到頭來師兄都冇癮啫!
都唔係架, 玩鬆左可能係生理個感覺冇咁舒服, 但係人有時就係鐘意啲玩具殘殘地, 比自己整殘嗰啲越有感情

如果有個女人比自己一手玩殘玩爛都幾正, 好似啲攬枕咁

引用:
原帖由 krazybb 於 2018-10-12 01:35 AM 發表 查看引用來源

主人真係好變態 要玩殘人地塊閪既😭
如果玩得殘, 證明我真係好鐘意玩呢隻淫閪

條小淫娃嗰時都同我講, 佢比男朋友屌足三年都未殘, 比我屌三個月就殘晒, 不過佢話咁玩好正, 殘都唔怕

引用:
原帖由 bentayga 於 2018-10-12 09:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈!可能始終都係人哋條女,自己正印唔捨得卦!
唔係架, 不過自己條女唔玩呢啲, 我以前有個EX都肯比我玩下啲重口味野, 我都一樣用啲粗假狗插, 玩露出等等

最緊要係遇到夾既人同自己玩lor

引用:
原帖由 akitty 於 2018-10-12 11:00 AM 發表 查看引用來源
支持支持一下再慢慢睇下老豆啲重口味先。。:smile_o05:
跟住再同我玩下重口味:smile_o01:

有一日同K傾計,佢話同男朋友嘈交。問佢咩事啦,佢話有次佢男朋友讚佢朋友條女遊船河套bikini好sexy好正,咁K都唔嬲既𥄫女係男人天性。咁佢想氹下男朋友就買左2套好性感既泳衣,一套呢top piece係超細塊小三角幼帶既,下面都係幼帶仲要係T Back,另一件就冇咁誇,係冇帶tube型,粉藍色下面就係有蝴蝶結既三角,著比男朋友睇話黎緊船P想佢著邊套,點知男朋友話太少布唔比著,咁本身都算啦,男朋友鍚自己,咁佢加多句,咁你讚人地sexy丫ma,咁咪諗住著sexy啲等你有臉lor。點知佢條仔話,人地條女有波有身材就show,你又瘦又平,著乜都唔sexy架啦。K聽到勁唔開心,都諗住唔出聲算,到夜晚條仔想扑野,本身心情未算好返但都照比佢啦。佢條仔本身前戲唔多,所以一般都係含硬佢就戴套入。點知佢條仔投訴,話佢唔夠淫,下面唔夠濕,就拎左潤滑黎幫手。一開始佢未入狀態冇乜點叫,到開始舒服都細細聲呻淫。點知佢投入緊時佢條仔同佢講要佢叫得淫啲,仲話佢唔夠淫唔high。結果成程都扮,最後顏射完佢,仲要一張紙巾撻落佢塊臉叫佢自己抺。都算啦,點知條仔沖完涼出黎屌鳩K話佢扑野時勁閪臉。最後K忍唔住就同佢嘈交。

佢超唔開心咁同我講,明明自己勁淫係佢唔識玩又怪佢,仲話好嬲,想我屌佢睇下佢淫唔淫,話要俾綠帽佢戴報仇。咁我笑佢都俾左好多頂啦已經。K就求我下次玩佢要賤啲。

咁有日上佢屋企玩,我比佢既命令係做狗,狗奴調教係唔比佢做任何人類既行為。好似唔比用手,唔比講野,唔比用人廁所等等,嗰日我再加多樣,就係要好似狗咁伸條利出黎。一開始時就同淫K戴返個有噹噹既狗帶同乳夾,而佢都準備左狗耳仔同埋狗尾肛塞。之前叫佢買既拘束手套就第一次用。好似狗咁拖住K散下步,用腳踩下頭,塞腳趾要佢奶下咁,淫賤得黎其實都有少少sweet。跟住我就用腳趾插佢閪,再扯住狗帶鞭打佢。由於唔講得野,伸條利出黎叫到流晒口水咁,我都忍唔住用啫屌佢個口一陣就狗仔式狂插,全程冇換過姿勢,只用狗仔插就射晒入去閪入面。當然K最後吞晒。

沖涼時就要佢好似狗咁尿尿,而我都尿落佢閪度,玩左陣灌腸,再要佢好似狗咁飲水,休息夠就屌第二鑊。一開始都係狗仔屌閪,之後再男上女下咁插。插到我覺得就快射,我就話要屌屎眼。加多啲潤滑,連狗尾巴肛塞都冇拎出黎就屌入去,條淫K嚇到想死,我再要拎埋碌4.5cm粗假狗黎插閪,再加上震旦震豆豆,爽到條淫雞已經唔記得左禁言呢個指令,係咁叫好正好舒服。我就一巴一巴咁摑落去問邊個比你學人咁講野,佢都唔理,係咁大叫話我屌得勁過佢男朋友好多,以後都要比我扑比我中出,睇黎佢真係high到顛左,搞到我都忍唔住射晒入去。插完後門我都唔會迫啲女人含,但可能佢太慣性,主動黎同我含,之後回一回過神黎醒起條啫啱啱先屌完屎眼就停左。玩完清潔完後都繼續要條淫雞做狗。不過就比佢講返野啦。總括黎講都叫調教得幾成功。好多野都肯玩,仲要越黎越賤同埋會不停諗新野引我屌佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆