深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
16  193.2k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-4-28 18:04 發表 查看引用來源

連續三天假期,估到一定人多,已經早些出發,16:30左右去到羅湖關,都已經好多人,同樣要掃健康碼,可能再多人就不用啩!
中午去可能冇咁多人,旅行團早上已迫佐過關,夜遊果D冇咁早出發

-深圳有返咁上下骨場,燒肺起碼4-5佰起,真係香港人既生意吾優做,遲D去遠D有個塲,有3條線既游泳池,健身室,探索下

今日去羅湖嘉賓路皇咁水療,團購的星期六用加¥30,冇所謂照去,硬件略舊,服務員ok,有嗌必到,來個鬆腿算係美麗小婦,落油推大脾,由內側推上到大脾內筋,再順住到丹田,再落棍邊最後到袋底,30分鈡都係咁推!都幾過引

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-26 19:14 發表 查看引用來源
係咪黃金海岸?
冇錯,正骨水嚟㗎

引用:
原帖由 estateman 於 2023-8-26 20:46 發表 查看引用來源
有冇劣至口吐白沫?冇就慘啦😵‍💫
冇喎,擦邊球冇攪到支棍,可况年記大過下引姐,可能我已經坐到最後排靠柱,條少婦先放D心推,

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-28 18:15 發表 查看引用來源
鬆腿小費比幾多?
由¥60起,見佢按得幾過引,劃佐中間果個¥120,佢又驚公司查,寫返¥50其他轉做微信過數!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-9 18:35 發表 查看引用來源
深圳好多平酒店好多好朋友,我就全世界去旅遊未遇上,反而身邊另一半見到一叫我,我立刻找不到見不到,可能住西藏時看天葬 湯人 多😂見慣西藏施点樣完好冇缺,得骨頭再變碎連肉身喂鷹💪👍,所以我太刚
強😁 ...
呢樣睇人而定,有D人鈡意見到都冇法,環境陰暗之下,我就好少見,可能連墳場開夜做嘢,收工都12點,練慣佐咁環境,所以好少感覺到

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-9-22 00:20 發表 查看引用來源

佢哋星期日至星期五下午5點前入場,中式,泰式,香熏,日式等都是特價188元要加一,仲送兩個大堂,當然按最貴的日式啦,原來是按前列腺啱哂我,都幾到位,冇得出火,如果想出要加兩舊,我就唔需要 ...
日式小費要幾多?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-9-22 00:20 發表 查看引用來源

佢哋星期日至星期五下午5點前入場,中式,泰式,香熏,日式等都是特價188元要加一,仲送兩個大堂,當然按最貴的日式啦,原來是按前列腺啱哂我,都幾到位,冇得出火,如果想出要加兩舊,我就唔需要 ...
師兄日式輪牌?定係有幸運號碼?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-9-27 11:16 發表 查看引用來源

我當時剩下兩個師傅,冇得選擇,我朋友揀了個在上鐘的,要等50分鐘,先做一個大堂,我就先按摩,才做大堂躺采,躺尚都是第一次試,瞓係你隔離近距離同你采耳,采耳及躺采小費不同,起步是50同80之分別 ...
去佐試完,下今6點到,食埋個8個餸自助餐,好多國內男同胞,上房好似排頭馬搶住去,個個都有自己幸運號碼,我就輪牌算,房夠黑幾乎見吾到個樣,背部推油正常OK,轉身床尾飛機款推前列線,推勿鬼前列線簡直係度打飛X,推佐10分鍾問你出吾出?好在年記大細佬慢,舒舒服服算啦

前往最後回覆