上,西交流區。

收藏  |  訂閱
21  207.2k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-23 08:28 發表 查看引用來源
6台見有廣告,d相雖然打了格,但90%似!!
灣仔我未去過!
檀島對面好易揾,門口好多水牌,每層樓都有1間

引用:
原帖由 leglover 於 2020-10-24 09:25 發表 查看引用來源
可能係佢,可以跟進。
佢啱啱由上環落嚟灣仔幫手喎!

引用:
原帖由 deakinu 於 2020-11-6 00:19 發表 查看引用來源
今日打算去試下yoyo(終原), 入到去見到3個CF坐左度, 冇一個穿白T, 只好開口話搵yoyo, 一個穿黑T牛仔褲嘅人妻企起身問我係唔係岩岩打電話比佢預約左, 我好誠實話唔係, 佢話有人約左一個鐘左右, 叫我試下其他CF, 我只 ...
上環泰按靚女落佐灣仔

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-9 21:03 發表 查看引用來源
以後都唔去咁幫搵女,囡係靚但好求其,都係兩魚中囡抵食!!!
師兄咁大感概?

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2020-11-9 22:07 發表 查看引用來源

咁幫 同名山比後差少少,唔使上咁高, 2字樓D最靚,但中超波百分比高。同你沖涼卒鳩,出黎奶下莲,就即刻訓上床擘大隻脾,轉下體位係有,但插極冇feel,都係捉企街食有feel好多,唔關價錢事,有時見D女太專業,真係唔好玩!!! ...
算啦!做生意麻,下下當你男友服侍,好快就冇水,但求1射,揾返企企或2舊發仔好D

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-11-14 14:45 發表 查看引用來源
路經大道西
見到1 樓泰 著返燈 入面有人
入面果個泰姐,係吊帶睡衣+箍牙+5呎高既人任

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-11-14 17:35 發表 查看引用來源
咁,會唔會又轉了手?師兄有冇入閘
上次尋找傳說靚泰,拍過門呢件泰泰應門,話要等成個鍾,所以冇幫襯過,樣吾係靚果種!

引用:
原帖由 Piropiro 於 2020-11-14 17:50 發表 查看引用來源

人任!?

冇上去睇,因為只係路過果頭,有其他野做
手誤!應該係泰藉人仕

引用:
原帖由 一級技工 於 2021-1-31 09:59 發表 查看引用來源
同,yoyo都開始懶,冇心按!可能佢想開大 賺多啲!
我都冇心機再去了!
比D師兄弟昌行曬,出佐名更會擇,用心按佢出力,收$少,訓響度你出力,收$多,

引用:
原帖由 Piropiro 於 2021-2-21 22:05 發表 查看引用來源

師兄咁快就出動
估唔到檔泰仲有營業,我以為佢地返晒家鄉
仲係吾係箍牙果個?

前往最後回覆