對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
24  68.1k

引用:
原帖由 SA女 於 2010-4-16 09:47 PM 發表 查看引用來源

係ka, 就算清潔完, 但去過小解, 都會有陣味ka
yes ar
所以接受唔到

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-17 02:03 AM 發表 查看引用來源

HB唔係我第一個男人,所以我都有比較。
以前那些,就算洗澡後,都有少少jj 味
不過他們有包皮
而HB,真係無JJ味架
或者我接受能力高拉
又或者HB係office多,無汗....
我都幾enjoy含hb.....:smile_47:
可能係我接受能力低,因為就算洗乾淨左
含含下有少少分秘出黎我都係接受唔到姐
如用紙整抹抹 or 叫佢入廁所洗洗

引用:
原帖由 bad_romance 於 2010-4-17 10:59 AM 發表 查看引用來源

小小分祕物就一定有嫁啦..
你既接受能力係好低...:smile_o08:
係呀,有一次佢唔知點解特別多分秘
洗到第三次果下佢唔肯再洗發脾氣

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-28 01:01 PM 發表 查看引用來源

真 係 攪 到 出 左 少 少 血
第一次無condom,所以 肉 貼 肉, 磨得緊要
第二次,有戴,但HB做了很久都 射 唔 到....所以又磨到 痛
終於試唔用 dom 喇

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-28 11:56 PM 發表 查看引用來源

yes, but to be honest, I feel a bit worried. haha...
應該唔會家喎,未夠濕?
我相反,用左反而覺得 worried

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-29 12:29 AM 發表 查看引用來源

foreplay的時候我很濕,後來我bj他一陣,然後就進入。甘我又變返唔太濕...

我m應該還有幾天就來,不過都少少擔心:p
哈哈哈,你唔駛擔心
遲下你會好 enjoy

我初初都唔覺有咩特別(可能因為果陣已經好耐無做過)
後尾用返套真係接受唔到喇 :smile_o03:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-29 01:03 AM 發表 查看引用來源

哈哈,我喜歡用有lubricant的 condom
好舒服.......

我妹妹傷左因爲肉對肉太 "絕"埋一起,磨到痛
我相反喎,用套會係d 膠同埋d 肉絕埋一齊,磨到痛
你試多幾次可能會好d

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-29 08:49 PM 發表 查看引用來源

我估未必再試,怕有左
而且用 lubricate既套好舒服架
其實如果計到果幾日既話,都可以既
因為一般黎講都 over 25days (由 M 第一日計),計返數既話咁多日先至排卵機會頗微

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-30 12:29 AM 發表 查看引用來源

HB同我講,今日他好擔心,擔心沒有用到domdom.....
我既cycle一向大概35日。我計過應該五月二日來M....我同HB係M前6日做,應該好安全....
不過HB好似好擔心....
原本我比他内射(我的第一次),係想他開心 ...
試過無事就會放心家喇 :smile_o13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-30 12:49 AM 發表 查看引用來源

其實感覺上,無咩分別......
係呀,內射無分別
不過無用套就大分別

前往最後回覆