上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
328  2.0m

引用:
原帖由 fufufu123456 於 2012-5-26 01:58 AM 發表 查看引用來源

sorry心兄
如您之前所見,我確實已經zip好左成篇故事upload埋上MF
但版主話呢個版唔準貼任何連結,第一次先del左我條link,第二次仲成個comment del埋
搞到我冇哂癮先潛水
唔緊要啦,反正你整好的,仍然不夠完美。
全集,基本上每一集都有錯字,所以等我慢慢修改番,再zip才有意思。

不過del comment,真的過份了:smile_27: 版主點解呢?:smile_41:

引用:
原帖由 Water_man 於 2012-5-27 12:22 AM 發表 查看引用來源

在這裡發表不了,會否選擇在其他地方發表呢?
我人生第一篇故事是在這裡開始。
這裡的朋友雖然主動留comment的很少,從點擊率知道很多BLUE RAY-DVD,但都證明係有人睇的。

相比其他地方,情況係更加差,因為我試過:smile_35:  
每個地方都有佢既規則,去到哪裡都係一樣。

就算無回覆,有點擊,是一種推動力,一種鼓勵,令到我繼續下去。

做人不可以忘本的,係『香討』令到大家認識『May姐』。
所以第一輯係『香討』出發,最後一輯亦都係應該在『香討』結束。:smile_04:

明天十二點鐘前,快快把照片刪左佢啦。

我原來打算留在阿怡外傳內貼的

引用:
原帖由 Double_Lover 於 2012-6-3 05:00 PM 發表 查看引用來源
嘩....一百四十萬點擊率
都完結左,點擊率已經無意思!
只係部分朋友得閒入黎探下大家,看看而已。

引用:
原帖由 royclub 於 2012-6-5 12:39 AM 發表 查看引用來源

証明大家個心都係期待中...同支持心兄
多謝師兄支持!:smile_35:

依排去左引入入性度睇野,發覺內面真係好精彩!
每個人都將自己既事分享出黎,男男女女都有,感覺好正!
有點後悔問自己『點解唔一早入黎參觀下呢?』哈哈

多謝...祝各位師兄

端午節快樂

引用:
原帖由 Double_Lover 於 2012-6-23 11:05 PM 發表 查看引用來源
端午節快樂...而家你多D時間陪屋企人啦
嗯,無錯。
你何時有空ON MSN啊?

引用:
原帖由 小龍女阿WING 於 2012-7-12 04:57 PM 發表 查看引用來源
幾時先有外傳呀?等到好心急啦!

外傳,有某些地方諗唔通,搞到成個月都無乜寫過。

可能要到九月先會出世,但大家唔介意,可以睇一睇優先場 ,睇下新一輯,值唔值得追看吧

依兩晚給大家睇預告版!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆