上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
328  2.0m

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2011-10-20 10:56 PM 發表 查看引用來源
成個故仔都好正,除左硬之外,劇情都好得!

最近呢一集,之前大家都估緊洪爺、堅哥定阿怡既時候,原來係一班年長及年輕的茶客,真係估你唔到。

不過少少雞蛋入面挑骨頭的話,就係亞May係公園俾人揭裙底的一段。佢叫 ...
哈哈 果然夠細心,依個我都諗左好耐。

但係,尋日我時間非常緊迫,諗左好耐,班靚仔點先落到手,諗黎諗去,打完又刪左。

宜家先諗起,仲有個第二條路,不過算啦

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2011-10-20 10:50 PM 發表 查看引用來源
我驚會比師奶投訴呢個電視劇~
咁咪深夜先播放囉:smile_47:

引用:
原帖由 沙漠青蛙 於 2011-10-20 11:59 PM 發表 查看引用來源
如果呢套劇係夜晚播,一定好過宜家TBB套爭分奪秒

咁果段時間既廣告費,可能仲貴過晚上黃金時段

引用:
原帖由 hime831 於 2011-10-21 01:35 AM 發表 查看引用來源
偉哥,好X正阿!!!!!!
透露下阿怡會唔會比人小阿:smile_04:
遲D咪知囉!hehe。

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-21 01:33 AM 發表 查看引用來源
做廣播劇羅...哈哈
你又有無射到丫?哈

引用:
原帖由 我叫華仔 於 2011-10-21 01:48 AM 發表 查看引用來源
支持C兄,又要耐心等候,另外想問下樓主,除?而家個故事外,之前仲有無故事出個.

沒有!
如果我有寫過故仔經驗,今次就吾會寫得咁差,我對自己既描寫方面仲係超不滿意,吾知點寫先可以表達出淋漓盡致!
好多個位,我都諗好耐,點寫你們先可以令你幻想到明白到當時個情況。

引用:
原帖由 hime831 於 2011-10-21 02:38 AM 發表 查看引用來源

偉哥你寫得超好啦!!!
阿怡係唔係真係為你先同阿輝扑
定係佢真係淫邪阿:smile_46:
可以話透露少少你知啦…大結局果日,我正有緊要野做,就係要去阻止媽媽去唱K,當我做正經野既時候,突然間我細妹打電話黎問我(乜你同阿怡分左手咩?)
(無丫,做咩咁問?)
(下…咁無野啦)

之後發生咩事呢?留意下大結局之後既阿怡外傳啦!

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-21 02:53 AM 發表 查看引用來源

:smile_13: :smile_13: :smile_13: 晚晚都等你post就知啦...哈哈
放心,我好努力寫緊!
希望你吾好精盡人亡啦!

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-21 03:06 AM 發表 查看引用來源

師兄比心機...
想問下..劇內衰人有無報應呢???
會…不過無咁快!

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2011-10-21 02:16 PM 發表 查看引用來源
你媽媽真的超吸引:smile_22::smile_22:

係咪架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆