上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
328  2.0m

引用:
原帖由 POORGUY111 於 2011-10-21 03:15 AM 發表 查看引用來源

仲有外傳添

超期待呀:smile_40:

睇黎阿怡都係淫婦黎
唔通同阿輝搞上癮
定係真係俾堅哥上埋:smile_47:
我都好期待!

引用:
原帖由 我叫華仔 於 2011-10-21 10:21 PM 發表 查看引用來源
文筆既野,無須太執著,最重要係故事吸引.

最緊要射:smile_47:

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-10-21 11:16 PM 發表 查看引用來源
西餅正呀!
阿怡又比其他人搞,阿仔勁慘,兩個都唔係自己,搵返個正野自己食得唔得呀....!:')

有冇計阿仔隱藏自己身份同阿媽夾腸仔呀,唔吊入去應該無問題啦!:smile_22:
哈哈,咁樣梗係唔得啦,就算阿媽幫個仔打飛機,都唔得。

實在太淫賤啦

引用:
原帖由 m2y 於 2011-10-22 11:49 AM 發表 查看引用來源
好心急呀!ChinG,幾時再PoSt?

就快架啦!

聽朝要同媽媽入馬場,唔知晚上會唔會食飯,盡量依兩晚啦。

引用:
原帖由 andy6f11 於 2011-10-23 12:15 PM 發表 查看引用來源
不如拎去爽報登左佢啦. 橫掂爽報果d野主題差唔多. 但係又唔夠你好睇xd

爽報我未睇過!d文主要係邊類?
我都想登報!等全港既咸濕佬都識我媽媽先!
麻煩幫我聯絡阿黎智英老闆!睇下佢對我媽媽有無興趣!

引用:
原帖由 Noodle1002 於 2011-10-23 09:42 PM 發表 查看引用來源
做咩唔早講呢, 等我都入丫嘛
不過我都未入過
咁大個仔都未入?你究竟係咪男人!係男人就要入次馬場騎下馬。

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-24 02:27 AM 發表 查看引用來源

已經夜深了...唔知師兄動工未呢???:smile_40: :smile_40:

順便問下...新手寫作 ~ 媽媽之工作 (舊POST , 修正VERSION)點解比人DEL呢???:smile_41: :smile_41: :smile_41:
可能亂偷關係!
有一句說話比較敏感,就係乜野幻想俾阿June含撚。即係幻想阿媽幫佢含,咁樣已經叫亂偷!
所以我打字都要小心D,吾係俾人誤會我就麻煩了!

唔好意思,努力打緊,因為又係兩篇!

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-26 12:57 AM 發表 查看引用來源

go go go:smile_38:
等多陣啦,我post住一篇先!

我盡量今晚ko佢。

因為聽晚又跑馬,我可能跟蹤媽媽入馬場。

到時未必得閒!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆