第一次3P

收藏  |  訂閱
9  156.2k

師兄~~
老實講.....你女友C係瘦型...有腰有腳,波仔細細有身型~好友G就有少少肉地,個波好似PUSH左咁,兩種唔同樣型一齊玩...羨慕死人啦~~:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2013-7-3 09:56 PM 發表 查看引用來源
對奶有34吋呀?!
身型真係好得:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 rocket.aaron 於 2013-7-3 10:07 PM 發表 查看引用來源
我都覺得係
呢D身型後推一流:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 edd827 於 2013-7-4 12:03 AM 發表 查看引用來源
其實我覺得樣貌係g 好dd, 但係身材我女友c真係無得頂...
加一張我地去旅行的相片...
WOW
呢張有睇頭好多:smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-4 01:04 AM 發表 查看引用來源
我反而想女友同多個男人攪多D~~~~:smile_13: :smile_13:
C兄有無試過男男女呀???:smile_13:
你係度出聲....好多師兄都幫到手啦:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-4 02:27 AM 發表 查看引用來源
俾D提議LOR,我又真係未試過
如果岩傾既,我都想玩下:smile_13: :smile_13:
呢啲真係啱傾先可以玩到。。。唔係搞到唔開心就無謂啦

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-4 04:18 PM 發表 查看引用來源
我有幾次開房果時特登唔關門,開左一半門,睇下有無人會經過

執房個阿姐無話你咩:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 taibanban 於 2013-7-4 05:16 PM 發表 查看引用來源
有一次格離有個裝修佬,諗住有野玩,攪到條女最hi果時開門,竟然唔見左人

哈哈~~有野食都唔識食架~~

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-7 05:14 PM 發表 查看引用來源
我係G...知道佢係台度講我地的事, 我都好想表達自己的感覺, 因為呢度無人識我,
我係20幾歲, 係.html?sort=3&o=2外國讀書 ...
WOWWOW~~~
好友G請出多D POST呀:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 好友G 於 2013-7-9 10:23 PM 發表 查看引用來源

我知好多人想識多個朋友,但係有d人當我拒絕他們要求(要求包括send 相,phone sex, cyber sex,及出來開房)時,竟然粗言穢語,真係接受不了!我可以和所愛的人做愛,唔代表我open!

http://i1.hk/d/images/ ...
唔洗唔開心....咩人都有架啦~~

前往最後回覆