陽萎到想死......

收藏  |  訂閱
15  38.8k

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-5 08:44 PM 發表 查看引用來源

我剛試過一陣子,條腰勁痛。
姿勢如果正確, 正常人堅持唔到2 分鐘, 當年堅持到15 分鐘以上, 你就會覺得全身充滿力量, 跑步跑好耐都覺得背後好似有源源不絕的能量,但過程十分痛苦, 還可以練你意志力, 10 個人練呢種功, 最多只有1,2 個可以堅持落去

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-5 09:39 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄你的分享。我即管試下每天找時間練幾分鐘,看看效果如何。當然我唔會夾硬谷,但希望能夠堅持下去。
祝好運, 我當年每天過程中, 都想放棄, 實在太辛苦, 但當我諗起自己的性福, 就堅持落去, 你每天加半分鐘, 頂住呀! 最好早晚, 注意安全, 唔好用太高的椅子

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-5 10:59 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄鼓勵。另外,如果我上身以肩膀作支撐點,問題大不大?因為以近頸的肌肉去支撑,很快便受不了; 至於加一個軟墊在肩膀上又是否姿勢不正確?
用肩膀效果不大, 但可以做耐d,  如果你想快的話就硬食, 唔好加軟墊, 你咁樣又怕痒又怕癢, 練唔到野出來的, 想容易就揾個師傅學八段錦, 男子漢千其唔好怕苦, 再苦都要食落去

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-6 08:07 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄提醒
祝好運, 其實我唔覺得你涯得住, 鐵板橋實在太惡哽, 短短幾分鐘就好似落地獄一樣, 沒鐵一般的意志都唔掂

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-6 09:30 AM 發表 查看引用來源

師兄你講得好啱,如果依你講嘅姿勢去做,我好有可能弄傷條頸,不過都即管試下啦,始終希望為自己嘅性福盡力而為嘛。
咁你由肩膊開始, 或者在床上頭尾放幾本書, 會安全好多

引用:
原帖由 一個人的森林 於 2017-10-6 12:56 PM 發表 查看引用來源

👌👌
仲有, 去驗一驗有冇前列腺炎, 如果你係手淫式導致的早泄,有尿頻, 尿不出, 好多時前列腺有炎,

前往最後回覆