上一頁下一頁
發新話題

相聚一刻

收藏  |  訂閱
415  77.1k

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2024-3-13 18:41 發表 查看引用來源
大家好呀,最近有少少忙,少咗上嚟,以為個版跌咗去唔知邊到添...  

話說星期日晚,老公話有啲想要,就早啲令小朋友早啲瞓,當然朝早就放佢哋電la

去到夜晚,食咗晚餐,玩咗陣,小朋友就被睡魔搵去玩
咁啱嗰日係排卵,所以要老公搵吓有無套,避免唔小心中招

入到房,睇住小朋友瞓著咗,老公就攞咗啲套出嚟,我就叫佢不如攞埋支潤滑液出嚟,睇吓過期未啦
咁啱2樣都被佢搵到,咁就準備吓啦

一開始老公就錫埋黎,心情有啲複雜一方面好想佢錫,另一方面又驚小朋友醒 ...
其實一開始時,已經好驚小朋友會醒,所以先叫老公攞支潤滑液出嚟
佢聽到我話排卵時,都唸住就咁入,我話你唔驚咩?
佢無出聲

錫多兩吓,小朋友係床度開始有啲郁黎郁去,轉身呢啲動作
我就叫老公快啲,驚小朋友醒
老公就幫我除哂下面嘅褲 & 內褲

我: 不如用潤滑液LA,幫我濕多啲下面,撐大少少下面,大耐無做,驚痛呀
老公今次又好好咁,一邊吱啲潤滑液落去下面,感受到佢一邊用潤滑液揉個位,我感到舒服

老公: 老婆,按呢到舒唔舒服呀,咁呢到呢... (聽到都甜,覺得老公比以前溫柔,會問吓邊到我會舒服)
老公: 揉呢個位,覺得點呀?
我: 舒服呀

佢揉嘅位,真係令我舒服,唔似之前搞到有啲痛

之後,我叫老公用潤滑液入去,撐大啲下面
老公今次真係好溫柔,慢慢整濕手指,慢慢放手指入去
感到手指慢慢入去,佢再慢慢再入多啲,竟然唔係好覺得痛
然後,佢再搽多少少潤滑液,感到老公手指係入面左右咁,嘗試撐開多啲下面
老公除咗用手搞下面,有時又走上黎錫吓我

今次無除到衫,但老公就掀起件衫 & 背手內衣
用另一隻手黎按吓、揉吓個胸,唔知係咪被佢咁搞,反而無咩反感佢搞我乳頭
乳頭被佢用2隻手指係度揉吓,搞幾吓又按吓揉吓個胸,唔知幾時又會用口含吓個乳頭

被佢搞到都濕濕哋

老公: 你下面唔知係潤滑液定係老婆你嘅分泌物LU

然後老公試吓用2隻手指入去,今次就真係痛
佢聽到我話痛,後尾老公用番1隻手指

我話不如試吓入呀
老公好開心咁插入黎, 我估佢聽到我話痛,無咗啲心機,下面唔係好硬咁入黎
反而咁樣入黎,我覺得仲舒服

佢插咗入黎後,我話: 我呢幾日開始排卵喎,你唔驚咩?
老公插多兩下就出番黎,叫我幫佢用套

幫老公戴好咗套套後,叫老公唧多少少潤滑液係套套度
然後繼續比唔太硬嘅佢入黎

一路比老公插時,係舒服嘅
但有時插插吓,小朋友有反應,就減慢動作 或者 停一下

今次都係我平躺,老公插入黎
唔知點解,老公越郁佢下面就開始慢慢硬起黎
之後下面變得充實,變得越黎越有感覺

我哋亦更加享受其中,
老公: 老婆,想聽多啲你嘅呻吟聲呀
咁我就試吓放鬆享受呢個時刻

今次老公比平時持久咗
插咗15分鐘,問老公想射未,老公話未呀

唔知係咪用咗套套嘅關係,定係太耐無做
後尾換咗個姿勢,老公企係床邊咁插入
佢左右分開我對腳
呢個姿勢亦維持咗好耐,我估都有十幾分鐘
後來我哋都出哂汗,但老公仍然未有想射嘅感覺

佢抖咗陣,然後企喺度再插入黎
老公再次左右分開我對腳嘅姿勢入黎
佢話呢個姿勢,相對容易入去

然後,佢將我對腳併埋,彎曲貼向我胸口
插咗一陣,我話咁樣有少少抖唔到氣

佢就將我對腳併埋舉起,咁樣被老公
就咁老公插多陣就停咗
我: 你射咗?
老公: 係呀
然後放底我對腳,彎底身錫我
錫咗陣,就去沖涼

今次都係第一次大家喺有小朋友在場,
亦係第一次大家都出哂汗

今次開心老公有好多好體貼嘅位

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-15 18:04 發表 查看引用來源
恭喜師姐有性福, 報導得好詳細 , 你估你老公喺邊度學到D性技巧呢 ?
唔知喎
係咪你哋教佢架?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 18:18 發表 查看引用來源
有進步,下次可以再試多啲!😬
試多啲咩先?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 18:20 發表 查看引用來源
唔同嘅嘢囉!其實可以入浴室玩架!
我哋浴室太細喇
一齊沖到涼,已經好叻叻

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 18:26 發表 查看引用來源
師姐,係咪sweet得嚟又有啲刺激?🥰
寫完都有啲濕...

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 19:15 發表 查看引用來源
今晚再戰🥰
老公明白返工,今晚唔會LA

引用:
原帖由 billeelee 於 2024-3-15 19:20 發表 查看引用來源
我睇完,都有d硬😍😍😎
咁犀利?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-15 20:00 發表 查看引用來源
咁又唔駛好大嘅!細細地都夠!😬
哈哈
就係夠1.5人沖涼囉

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-15 20:46 發表 查看引用來源
咪要餓一排囉?😢🥰
有你哋一齊傾吓偈嘛 ^^

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-15 21:14 發表 查看引用來源
師姐下面每次做都唔夠濕定掂樣呀?
唔知呀
但被老公咁搞吓,下面係濕嘅只係驚被佢下面入黎時,會痛,先叫老公搽多啲潤滑液啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆