我同老婆經歷 P.10 part 2

收藏  |  訂閱
29  46.9k

我同老婆經歷 P.10 part 2

打呢篇野目的都係想抒發,入面有真實成份,大家可以當故事睇又得

老婆係我初戀,大家一齊左十幾年,而家佢都35歲,後生個陣大家仲有激情
試過早午晚一日3次,但係年紀愈大,我覺得無左種刺激感,或者係自己唔會好似後生個陣咁容易硬
好多時老婆想要,我都搵藉口推,或者用手幫佢算,有段時間我懷疑自己係咪唔得
但係自己上網睇文,AV又可以硬,有次自己打飛機,俾老婆半夜撞正,佢嬲左幾日

幾日之後佢問我做咩寧願打飛機都唔掂佢,我唯有同佢講實話,即係無左新鮮感,激情呢D,但係依然鍾意佢
老婆聽完之後問我想佢點做,我講左想佢著得性感D,買情趣衫呢類睇下有冇幫助

初頭幾次狀態真係好左,過左段日子又打回原型,其實我知道真正原因係咩,就係一直想佢同第二個男人上床
想佢俾帽我戴,每次如果有朋友同事望老婆個波同腳,或者同佢有D身體接觸我都會特別興奮
呢D野我好難開口,一旦開口我都唔知有咩後果,小事就冷戰唔知幾多日,大事就離婚?

回覆 2# X_Power 的帖子

我覺得接觸既野多左,年紀大左,睇法唔同左都有關
岩岩同佢一齊見到佢同第個男人傾計都會呷醋,而家諗法就唔同

回覆 4# X_Power 的帖子

我有慢慢引導...佢道德觀真係幾重,後尾試左之後,而家分居中

回覆 7# X_Power 的帖子

中間都有慢慢黎,佢又好似無咩抗拒,我無幫佢搵男人,係佢自己搵

回覆 10# X_Power 的帖子

中間老婆試過幾個男人,個段時間我地關係無野,有刺激激情,
只係出現一個對老婆有好感既上司,件事複雜左

引用:
原帖由 X_Power 於 2023-7-4 08:02 發表 查看引用來源
其實樓主可以寫完整故事出黎,一定好精彩
有時間可以寫

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2023-7-4 07:08 發表 查看引用來源
我都有此經驗,原來到左某個段落,感情激情都空白左,發覺老婆冇撚晒吸引力,但又唔知何解又發覺佢仍有男人吼佢,產生左某種推動力,推左隻衰婆比人屌,之後隻婆就冇左貞操觀念,我又有返d動力去屌隻西婆😅 ...
我就係咁,見到佢同第個人扑野,心情係有唔舒服,覺得好似俾人佔有左一樣野,但係又會令我對佢有返激情

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-7-4 13:28 發表 查看引用來源
樓主諗法正係好多男人諗法,相處耐左就已經冇激情、冇新鮮感,要經常搵嘢刺激,但比老婆搵對手就真係好危險,好容易出事,或者規定佢可以搵人,但唔可以有第二次。仲有,Ching 你有冇在場睇住佢哋搞? ...
頭幾次有,老婆覺得安全D

引用:
原帖由 ACA64 於 2023-7-4 13:31 發表 查看引用來源

師兄可唔可以詳盡啲講整個過程出黎,而家佢跟左佢上司一齊?
佢地無一齊,但係有上床扑野

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-4 22:55 發表 查看引用來源
果個人仲自己搵定你搵?
佢搵,之後問我意見

前往最後回覆