[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
6  2.0m

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-9-11 05:23 AM 發表 查看引用來源
第十三集 - May姐深夜自慰

阿媽把聲「啊…啊…啊…啊…」
吾係嗎!!!???

阿媽竟然係廁所自慰,今次係我18年黎,第一次發現阿媽係自願既情況下自慰。
突然間,我內心好奇心好想去偷睇阿媽點自慰,於是我 ...
very good story and writing, thanks so much for sharing

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-9-12 10:46 PM 發表 查看引用來源
第十五集 - 非禮MAY姐

個男人行到埋去,竟然搭住洪爺膊頭:「喂…阿洪…咁得閒丫…」
洪爺檸轉頭,個樣好樣好驚訝:「丫…馬生…咩咁岩丫…」
(下…原來識得架!…咪住…馬老闆?佢咪好似天皇娛樂既老闆!我 ...
文筆流暢,故事情節緊湊,人物性格栩栩如生,女性高潮位更描繪得絲絲入扣,難得之原創佳作。

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-9-15 09:06 PM 發表 查看引用來源

唔好講到咁誇張。
一D都唔誇張,you are really deserve for, thanks for sharing with us, fully support you

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-4 12:15 AM 發表 查看引用來源
(最後的七天)

今朝九點正,咯咯雞鬧鐘又將我吵醒了,諗住去完廁所再訓過,反正依個時候全屋都無人。
點知去完廁所,我聽到門鐘響,咁早邊鬼個丫?
係木門個眼仔望出去見到個著住啡色衫男人。
一開門「你好… ...
very good writing and exciting story, fully support

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-28 12:37 AM 發表 查看引用來源
我慢慢扭開度門,然後輕輕推開一條縫隙,係門縫隙中,我望入去,無人喎!
再推開少少,突然聽到四眼珍講野!之後呻吟聲就停左
「喂,返左黎啦!」四眼珍好明顯同我講

於是我就入左房,走圍望,依間房一眼就望哂 ...
very good story and writing, thanks so much for sharing

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-11-3 01:38 AM 發表 查看引用來源
媽媽亦知道洪爺意思,慢慢伸出右手渣住洪爺條野慢慢咁CHOK下CHOK下,CHOK左大約廿秒,媽媽FEEL到開始變硬,竟然慢慢張開口,伸條利出黎慢慢奶個龜頭既尖端!

http://upload.lsforum.net/users/public/r8391qwe15p ...
very good writing, thanks so much, your story never let us disappointed

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-1-27 10:05 PM 發表 查看引用來源
大約三分鐘,媽媽即時衝出去,應該係上車走人,依個時候我都無咩好再跟蹤媽媽,反正媽媽頭先都話返鋪頭!

於是我係條街度左望右望睇下有冇巴士返觀塘,突然間聽到『砵』『砵』既響安聲,回頭一望竟然見到司機大佬 ...
what a perfect story, very good and exciting, fully support

前往最後回覆