小公主化身小女傭 (完)

收藏  |  訂閱
17  62.0k

hello, 你次次出post 我都有睇架! 不過有時太多人, 所以無留言, 但係次次都有按 "推薦" 架!!

雖然呢, 有時你個hb 好似惡惡地咁.. 不過都好man 呀.. :smile_o05:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 12:04 AM 發表 查看引用來源

多謝你默默的支持。 好啦,等我立刻開工再繼續寫啦
HB係惡惡地架,最近仲話過我兩次..
不過都 係一句半句,之後都有錫返我或say sorry..
咁多個女仔入面呢, 你係寫得好唔錯呀...
因為呢, 你的hb 同我o個個都好似... 都係會惡惡地.. 不過惡得黎都好得意架佢
所以睇你d 故仔好有同感架... hehehe...
不過我o個個呢, 唔會好似你hb 咁say sorry... :smile_13:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 12:05 AM 發表 查看引用來源
HB的電話壞了,呢兩日我contact不到他了。只有等他找我:')

好啦,開工寫文......儘快出part 2
我都唔可以成日搵佢架... 唔怕啦, 蓄埋蓄埋d 掛住, 之後見到佢會好開心的
支持你呀..

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 01:22 AM 發表 查看引用來源

多謝支持。我的文章,不夠sweet又不夠激。我都係分享下我的感受,和留返個record...

HB會係sms say sorry ....或者話錫返我..甘拉。。。我從來都無生氣過HB,所以其實他不用道歉。哈
唔係呀, 我覺得好sweet, 特別係你用心為HB 準備的每樣東西...
有時你話你的HB 返工好攰, 未必每樣你為佢準備o既野佢都會好有反應/ 好開心
或者未必每次都可以ML (上次投票, 三比一好好笑!!)
不過, 我估佢心入面係知道架!
我會嬲佢架.. 不過三秒左右就無事... 有時未必係嬲, 反而係唔開心或者係失望啫...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 01:24 AM 發表 查看引用來源

點解阿,因爲你們係SL關係?
我平時可以找HB,不過就會打擾他工作
所以我就習慣send sms
我叫左HB要打給我
SL 係點解呀? 第三者嗎? 算係掛...
我平時都會搵佢, 知道佢在office 就可以搵... ^^
我都等緊睇round 2 呀... 十卜十卜!

引用:
原帖由 mncy 於 2010-5-1 12:39 PM 發表 查看引用來源

secret lover
地下秘密情人
明白了, thanks... 呢個terms 形容得十分正確

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 03:02 PM 發表 查看引用來源

哈哈,不過我好累,想hea下先寫.....
hehe.. 我又返黎喇, 你得閑覆下我喎...
我除左鐘意睇你寫野之外, 都好鐘意你覆我架... ^^
不過唔知我d 野有冇沉左底...  :smile_13: (在你的post 霸頭位好難呢...)

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 04:06 PM 發表 查看引用來源

好啊,我一定回復你。
多謝你喜歡我的文章阿
除了因爲HB跟你的他相似外,還有什麽原因?
係惡惡地個陣最似, 不過你HB 有時係因為攰, 有時都係為你好呀...
我o個個呢... 其實係 "兇" 我居多, 不過我都會 "兇"返佢轉頭架, 但係好快趣我又變返好似小貓咁
同埋你HB 其實同你玩好多野呀... 我o個個無架, 有時我都會引下佢... 個日佢會開心d 架, 會好錫好錫我, 溫柔好多...
不過無HB 咁落力... :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-5-1 06:38 PM 發表 查看引用來源
我同HB玩甘多野,其實都係我準備。除了震旦係HB買,其他都係我自己上網買。攪下新意思,吸引下HB...
我對個個都會惡,係對HB唔會。HB有時候對我少少惡(一句半句),不過唔大聲地。HB都好錫我架
如果你想玩 ...
佢唔會買野玩架... 我都係買d sexy 野引佢咋... 通常都係好靚o既bra bra
我對個個都會惡,係對HB唔會。<--- me2
等你round2 yeah~~

支持左先... ^^

前往最後回覆