我的皇上 (全文完) + 巴士口交

收藏  |  訂閱
15  72.9k

入黎支持下先,幾時有奴奴post??

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-15 10:33 PM 發表 查看引用來源

我都無主人,點訓練HB做主人阿?
咁要問下啲內行人喇。:smile_o14:

引用:
原帖由 little_princess 於 2011-5-18 11:53 PM 發表 查看引用來源
我今晚同hb係巴士口交,好sweet好開心

:smile_o04: ......:smile_o10: :smile_o10:
咁幾時出post啫,小公主?:smile_o11:

咁夜都唔訓,:smile_o15:

hihi princess,入黎撐一下.:smile_o13:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-7-16 10:48 AM 發表 查看引用來源
我同阿mid一樣見解,你就算最終要揀佢,我都支持你,但你要錫自己,將自己地位升返高d,吾做令自己委屈嘅事,例如佢同你講電話晦氣,你就的起心肝以後咪鬼搵佢,次次打親去由要受氣,慳d啦叫佢,依個世上冇人應 ...
個人底線唔同超級市場最抵價,切忌一低再低。little princess唔係應該被寵咩?:smile_o10:

引用:
原帖由 行行企企食飯2味 於 2011-7-16 04:29 PM 發表 查看引用來源

會唔會係男女都係咁呢?
咁真係佢兩個先最清楚喇,一段關係第三者好難明。:smile_o08:

呢個時候我諗起關心妍首<放生>喎,:smile_42:
little_princess,呢度有好多人豬持你架.:smile_40:

<心淡>都O呀.:smile_o01:
JOEY好多歌都正.:smile_o06:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2011-7-17 11:29 AM 發表 查看引用來源
係呀!旁人講左都要佢自己識醒覺,被皇帝寵愛都會有甜言蜜語,但...唔多說啦,咁大個人要識諗要愛自己!
忠言幾時都係逆耳.:smile_o03:

前往最後回覆