上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
60  152.7k

引用:
原帖由 single_man 於 2013-7-27 02:41 PM 發表 查看引用來源
各住午安,今日又去北河街街市買雞,真係平過其他街市。:smile_38:
另:又有三星手機爆炸,各住小心。
最慘北河街叫雞唔平呢!
話事話寡佬兄,你買隻雞幾多錢?邊檔買呀?

引用:
原帖由 single_man 於 2013-7-27 05:20 PM 發表 查看引用來源
八十  三斤,出手買雞係我大佬所以我吳知邊檔,我只負責交通。
附近有幾檔 FL ,係手撕雞傍有一檔,幫襯完出黎先見一個靚C9,再去已經吳見。

咁平,橫掂過兩日生日。聽日先去搵三個老相好幫我細佬開香檳慶祝,玩完再去買返隻肥雞返屋企開餐先得。

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-28 06:24 AM 發表 查看引用來源
3個一齊開香檳咁正?

咁又唔係,只係去三間鋪放炸彈啫,今朝搵左四妹,食完午餐彩下去邊間,然後再下午茶後再去多間,當係慶祝慶祝。

引用:
原帖由 single_man 於 2013-7-28 05:46 PM 發表 查看引用來源
慶祝 what,使吳使恭喜恭喜!

因為過兩日牛一,所以今日去連中三元,呂布戰三英過下引,先戰四妹,再戰LL,尾關PP。大戰三百回之後去明哥度買燒肉同去雞鋪買雞返家

引用:
原帖由 n73n95 於 2013-7-30 11:48 AM 發表 查看引用來源

上個禮拜去左了, 上左天梯, 足鐘正常價喎.
個上水c8 ok既, 不過就 uu (不是UU) :smile_35:
依個上水c8我都試過,佢都係睇人黎俾服務

睇黎各位師兄都制9薯片,大手沽空薯片,好似套大丈夫入面亞曾志偉同條mk妹講數咁,其他女比三千,淨係唔要你,淨係制你,制你一個

引用:
原帖由 jasonkit9047 於 2013-7-30 01:32 PM 發表 查看引用來源
有問師兄知”新”個有個C9著黑絲高踭鞋叫咩名

係咪新黎d嗰個?有次行過見到都入去想試下佢

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-30 11:46 PM 發表 查看引用來源
都話叫YO ung YO ung 咁都吾明,無計:smile_39:
有腳玩,啱晒你

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-31 12:51 AM 發表 查看引用來源
師兄,你又鐘意高比架,我都係,:smile_40: 識貨:smile_o12: ,我至僧勒傻雞士,技術差冇品兼個樣成個傻西:smile_30: 。
師兄同我一樣都中2高比同憎占士,我最憎占士係佢輸唔起,為左要冠軍去走精面組三巨頭,唔靠自己努力,做懦夫,唔係好漢大丈夫所為

各位師兄早晨

引用:
原帖由 cyber_dick69 於 2013-8-1 12:46 PM 發表 查看引用來源
PP 返左老家啦,要揾LL 又怕撞到"舊相好"尷尬的話,可以出動啦!!!

唔該晒,是日最佳消息:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆