上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
60  152.5k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-1 10:20 PM 發表 查看引用來源
果個小丑一名,早幾年霉到西咁爭落成身數,老婆要拋個身幫佢還

尋晚有人請我去睇佢有份做嗰套'出精',d劇情都唔係路既,一個元朗幾千銀買神油,一個上環買package但要幾千銀偷渡過大海,walk in 價入去好過啦,扑都未扑撞正查牌要著草,前前後後晒成萬銀,不如留港搵私竇好過啦。同埋d粗口好夾硬黎講咁,仲話套戲實好好笑,挑佢同星爺比差好很遠

各位師兄早晨

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-4 02:17 AM 發表 查看引用來源
薯片吾白喎,論身形一定LL架啦,有次揾P時,剛巧前面有女入铺,從背面看勁正,條腿又白,原來係LL,睇黎ssp求feel都係LL嘞,其實如果俾我執一劑椎名妹:smile_47: ,:smile_47:smile_47: : 我乜苦 ...
師兄,請問邊個椎名妹?

各位師兄早晨,今日風和日麗,宜到SSP出征

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-4 12:40 PM 發表 查看引用來源

師兄,今日又上演呂布戰三英?

我都好想呀,可惜要我依個大雄要同胖虎玩。

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-5 01:18 AM 發表 查看引用來源
好嘞!介绍一下啦?椎名妹妹:smile_o09: (Hikaru shiina),小弟至爱日本AV女優,:smile_47: 樣靚身才正就最基本啦,:smile_15: 特別之處是叫床聲一流。:smile_47: 個人認為代表作~溜XX性慾~第三 ...
收到,唔該師兄,
除非師兄40幾以上,千其唔好摷老闆娘

各位師兄早晨

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-5 10:39 AM 發表 查看引用來源
如果同老虎行ssp,俾薯片拉住就pk啦。好彩老虎唔中意行ssp咋。

去玩時用假名同鬼機,如果有上面咁既情況發生,話係佢認錯人

Good Morning 各位師兄

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-7 03:38 PM 發表 查看引用來源
昨日小弟收工回家途中,巧遇靚人妖,我望一望她,她笑笑口說切他Lee,都吾知噏乜,:smile_41: 我冇應她,跟着走了。不過人妖小弟吾啱,過吾到自己,吾係實同佢切他利,因為真係正,尤其42寸長腿:s ...
前排响Apps同兩個人妖傾過,見到佢地樣同身材仲正過真女人,都有dd心痕痕,不過都係過唔到自己心理嗰關

請問有冇師兄知PP返左黎未?如果未既話就飛撲過去to find fresh one

各位師兄早晨
請問有冇師兄知PP返左黎未?如果未既話就飛撲過去to find fresh one

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-8 06:53 PM 發表 查看引用來源

師兄,今日試左新嘢味?

依幾日連打飛滋都冇時間呀,有朋自遠方來,一放工就要陪佢一家去遊覽,尋晚搞到成一點先返屋企,希望PP唔好返黎開工住啦

各位師兄早晨

引用:
原帖由 fu6 於 2013-8-10 01:37 PM 發表 查看引用來源
c兄,請問煙妹係咪即係(綠法狼)呀?:smile_35:
5係,响石街

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆