上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
60  152.6k

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-18 10:09 PM 發表 查看引用來源
伸隻手入去渣下應該唔太難

嗰種偷偷摸摸既感覺真係緊張刺激,對奶又大又好摸之餘,對腳又長又白滑,真係爽呀。

引用:
原帖由 steinjack 於 2013-8-19 08:35 AM 發表 查看引用來源
各位骨摩玲
今日有時間,而家諗緊去邊好。鬼鼠機定lili度?唔知道pp回來了未。

當然去星象啦,又大又滑

引用:
原帖由 single_man 於 2013-8-19 08:34 PM 發表 查看引用來源
咁拉系咪要坐地下先得。

有個床位笠左入去,外面望唔到,位置易守難攻

引用:
原帖由 eagle3wc2004 於 2013-8-20 10:36 AM 發表 查看引用來源

ching,想問吓,手撕係唔係西九對面?
依間唔錯呀,試過有C8

尋日撞啱冇客時段,拉左go mui入最安全既角位入面按,唔夠三分鐘對手不由自主地上波下腿,佢皮膚真係好滑,咁多個暫時最滑係佢,佢都唔乖係咁卒我linlin,雖然佢話唔可以解甲,我都唔理咁多攝手入佢甲入面反擊佢,但好唔就手,跟住轉攻佢下面小穴,攻左一陣已感覺到水位已到警戒線,再過一陣佢既旱地變回綠洲,鬼鬼祟祟地幫我支雷鳴燈抆雞,亂槍掃射,佢話好爽,有d想咩咩:smile_o05: ,如果係臨收工搵佢既話,可能會挑燈再戰:smile_46:

畫公仔5使畫出牆

引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-22 11:26 PM 發表 查看引用來源
嘩!師兄,星象同說左冇分别,自己睇舊post搵,我未去過都知,我好懐疑你有冇去過深水埗。 仲話玩左幾年,我初初做on dog dog巡了两個鐘,已大概掌握了,:smile_34:
師兄講得啱,落去實地行兩個圈就知道邊暑打邊間架啦,前排有人真係吹漲到pm黎問地址响邊,邊條街幾號no.,間鋪d女女如何,後唔後生得唔得?咁多師兄既文又唔肯把下,唔知前文後理見到話正又想去玩,最後知道係中女就話唔啱老點左佢,大佬呀,ssp髮仔一路都係中女黎架啦,出嗰舊幾水驚依樣驚嗰樣,驚跌錢肉痛咁,打個邊爐都冇左啦

各位師兄早晨

引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-22 11:17 PM 發表 查看引用來源

某人番咗黎,會唔會好難試到。

有朋友話前晚响sz食宵夜見到佢同老闆娘一齊

今朝再落去按下棍,兩手就穿心龍爪手入佢中路,再食下佢鳳爪,好彩記得老前輩話齋,早起的鳥兒有奶食,因今朝發點鐘未夠好多人仲發緊倚夢,小第就心動不如行動,落去先射為敬。

行過見到女淫魔有d扯扯地,於是捉佢入房食奶,邊食邊洗鮑魚,佢忍唔住夾左我兩野簫塞風乳中,佢話好high想霸王硬上我,但我大腦仲控制住細佬,我話唔想黎料同得唔夠兩條大眼雞响身,係得咁多,仲要留返兩草過明哥道食飯,於是佢無計唯有濕住同我衝上雲霄。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆