" /> " />
上一頁下一頁
發新話題

女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~<<全部update> 附相片>>

收藏  |  訂閱
48  366.8k

引用:
原帖由 25131988k 於 2012-5-25 02:50 AM 發表 查看引用來源個醫師 男定女  係邊到黎:smile_27:
ec係男的,,你有性趣睇?![url=htp://www.discuss.com.hk/android][/url]

引用:
原帖由 baby-rain 於 2012-5-24 08:02 PM 發表 查看引用來源個醫師知唔知個病人有反應?我尾龍骨都有事,以為無得醫添?但如果用呢d 療法我又未必接受到。
你係男定女?!
接唔接受到,視乎你有幾痛,同有幾想醫返好囉!
我個ex就係好x痛,同好想好返晒!所以先會接受到!

引用:
原帖由 appledaily 於 2012-5-25 09:21 PM 發表 查看引用來源又有工作, 有錢收, 有得玩, 好過做鴨丫
又係喎!不過條女正就話好啫!
如果係條仔傷,咁就。。。
:smile_42:

引用:
原帖由 一小時 於 2012-5-26 04:16 PM 發表 查看引用來源我想知邊位醫師 有冇得加相呢?:smile_40: 太精彩~~~
c  hing家陣睇醫生!你估我去拍av咩,邊有咁多相呀!
有。。。我都留黎珍藏啦!
好野!!一張就可以好多想像!!:smile_39:

引用:
原帖由 ~Atlantis~ 於 2012-5-29 03:45 PM 發表 查看引用來源哇頂, 好耐冇試過睇post睇到J都濕 不過話時話c兄, 你唔驚佢有cam拍你地咩? :smile_47:
話時話,真係冇諗過喎!
c hing想得周到,你有曾睇過類似事件的av,請告知小弟!!

part 4

上次女友睇醫師,籮pat被揸,又被掐。仲要被醫師插菊花(用手指)
睇完果次,我終於有dd驚驚地,有d半信半疑,睇跌親,睇到要插菊花?!!
不過,我心痛之餘,X@Y#Z$呀!心中又有少少刺激同興奮!!
每次睇住女友係自己面前被第2個男人搞,果下感覺真係好難形容!
而且女友係心甘情願比第2個男人插菊花,仲要求我係現場睇住!

不過......

又過左2日,即係又睇左2日,插菊花療程。

我當然係現場睇住啦!

醫師話,女友已經好得7788,可以睇埋明天就OK啦!

我頓時有少少失落,BUT女友好返,自己都安心啲!

到左最後一晚去睇醫師,醫師如常叫女友去廁所。

...今晚叫女友除晒衫,全裸......

醫師話今晚會好好""我女友,,會幫佢做一次全脊整理 (即係由頸至PATPAT的尾龍骨正位一次)

所以要全裸攤低,我就住返係床尾。

一開始醫師由頸先按摩,到背脊,邊捽就邊話女友身材好,但啲肌肉拉到好緊,要幫佢鬆下。

話口未完,醫師雙手在女友兩側按摩,時而大力,時而細按。

女友就細聲「哎哎呀呀!

因為醫師雙手按到女友的"波皮",按到女友側面的乳房。我女友唔係好大,但都有33C

女友瞓低,因全裸關係,對波就向兩邊外側gi出黎,所以醫師咁捽法,一定會捽到女友對波。

我完全睇到晒,但女友唔出聲,我又唔應該去懷疑人地既專業,而且我都睇得ok

經過摸"波皮"、掃背、按摩,終於到pat pat,醫師又開始對女友pat pat動手。

大力按,細力揸,時搓時掐,女友就好舒服、好享受咁!!成個人軟晒,無乜反應,只係間中低聲呻吟。

今晚醫師無再插"C",但就不斷按摩,仲按到大腿深處,女友依然無反抗。

我睇住女友穴口,閃閃發光,醫師每一下擠壓,閃光就從下體隙縫中閃爍

此刻,我的下體已經扯到不能,我仲feelj有啲濕

睇下睇錶,原來已經按左45mins有多,女友被弄到下體濕濕,唔洗兩邊分開,都睇到一度濕痕。

突然,醫師開口:「c(女友名),你個盆骨有啲移位,令你有少少長短腳」

女友:「係呀!我有少少長短腳,由細到大都有,咁有冇得醫呀!」

醫師:「好少事啫!我幫你按鬆d大腿筋,就可以拉返齊啦!你轉身先啦!」

!!!!!轉身??女友全裸!!!仲轉身!!!

女友猶疑中,醫師繼續講:「拉一次就好存啦!橫掂幫你做開,唔收你錢啦!對次後都好啲!」

女友一聽就有d心軟,身體緩緩郁動,開始慢慢轉身,瞓係床上。

女友全程都閉緊雙眼,始終係陌生男人,男友又在場...勁尷尬咁!!!

我就睇到眼都凸,下面仲凸。

引用:
原帖由 rickypk 於 2012-5-31 12:59 AM 發表 查看引用來源 之後仲有冇???
有,不過女友上左黎,下次再打!!

引用:
原帖由 ncp81 於 2012-5-31 12:05 PM 發表 查看引用來源樓主呢張相係咩位置?
pat pat囉,下面咪大脾囉!!:smile_39:

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2012-5-31 09:36 PM 發表 查看引用來源玩埋全裸全身按摩:smile_47:
仲要男友現場睇住添!!!

引用:
原帖由 kita001 於 2012-6-1 12:58 PM 發表 查看引用來源
總係覺得個醫師愈見無反抗就愈過分
係lor, 但當事人都唔反抗,咁唔同旁人來反抗麼!

所以我都係企直度睇近距真人show!:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆