" /> " />
 49 12345
上一頁下一頁
發新話題

女友求醫,被摸穴, 仲XX"菊花"~~~<<全部update> 附相片>>

收藏  |  訂閱
48  366.8k

part 5

醫師提出幫女友睇埋全身,發現女 友盆骨移位,話幫女友睇埋。全身赤裸裸的女友一聽就有d心 軟,身體緩緩郁動, 開始慢慢一點一點轉身,瞓係床上。

女友均勻的身材,33C雙乳高高挺起,剛剛被 摸至有點硬的乳尖,顯得更加突出。
裸露的下體,長著不少陰毛,陰毛生成三角 形,但因剛剛扒在床上,烏黑濃密的陰毛變得有點凌亂。

女友雙腳不自然的扭動,不斷糾纏著。雙眼依 然不敢張開。
(就好似咁!)

醫師一手按到女友大腿上,邊按邊說「放鬆! 放鬆!你唔放鬆,我就做唔到架啦!」

一路按一路用力上下移動,搓來揉去,最後停 到盆骨位置,又再按摩。
醫師沿著女友盆骨-->大腿根部來回搓弄,又在 大腿與肚下的摺痕位按壓。

女友「哎哎呀呀!」左右狂郁「好癢呀!頂唔 住!」
醫師「唔咁按唔得架,依家係先開始!」向著我「你過黎幫手」

我心一虛,JJ一面又濕左一點,緩緩應佢: 「係」佢竟然要我幫佢姦淫自己女友!!!!

「你按住佢雙腳」醫療將女友雙腳兩邊分開, 指示我按住!
我就睇到入晒神,雙手就更用力捉著女友。

醫師沿著大腿與腹間的摺痕用力按壓,愈按愈低,愈按愈用力,按到勁深,我諗有1-2吋深。
深入女友腿間肌肉,女友超勁咁爭扎,但被我 捉住,根本冇用。
我留意到女友的變化,女友雖然爭扎,但口中 不斷呻吟,而且腰間同雙腿扭動。
我FEEL到佢就好似平日做愛咁,想要準備高 潮???

下part 再繼續!等等!:smile_35:

Part 6

Part 6
女友「哎...........」不斷喘氣,雙手掩著自己胸口狂扭動。

醫師進一步將手指移下,手指按到"底部",即係已經轉到落下體,醫師手指就在陰核邊。

我睇得好清楚、近距離睇到女友下體流出閃閃的陰液,有一絲陰液流到床上貼住。

我果刻刺激到,『如果可以除褲,我估一插入去,就會射晒出黎』。

醫師繼續用力按壓,(不是按入穴,是按壓穴邊)然後停住,等筋肌自然收縮。

女友「嗚................哎!」女友谷到面都紅晒!!

醫師再向下移動,今次已到陰穴邊,女友「等.............

醫師已經按下,停住,並叫我拉直女友雙腳。

女友「ops......................................................................

女友腹部一下一下收縮,不斷低聲發出長長呻吟,腳趾都伸到直晒。

4,5秒後,停手。醫師話:「再按多一次就好架啦!」

女友聽完驚訝左一下,但無力反抗。

我同醫師2人,再一次合力,我見醫師手指移左少少位,按到女友下陰。

2隻手指公按到穴口,根本同掩住陰道口冇分別。

女友大聲呻吟「哎.................」叫到想哭咁,隨之而來係女友全身抽搐。

醫師『嗱!!準備!1 , 2 ,3 ,』雙手齊按。

女友全身停止抽搐,只有拉緊晒全身,連腳趾都伸到直晒!!

雙眼縐眉緊閉,雙唇咬緊,雙手用力掩著胸部,喉嚨發出『嗯......................................』

醫師一放手,女友不單止腹部抽搐,雙腳、全身都一齊弓起,再縮作一團。

(就好似咁)

醫師「ok晒!可以休息下,著返衫啦!」轉身出房。

出房前,醫師到我耳邊「你女朋友都好敏感喎!好少人會按到咁!你睇下佢啦!」然後微笑走出房

我就坐到女友身邊,女友依然未抽搐完,只係縮埋一舊攬住自己。

我從未見過女友興奮到咁。

我在旁安撫下佢,過左好一陣,女友先休息夠,接著全身無力咁離開。

自從睇完果次醫師,過左一段日子,我再問起女友。

女友咁同我講,『其實果次係第一次咁刺激刺激到忍不住大叫出黎。

其實佢已經忍住,費事係個陌生人面前高潮,到最後都係忍唔到。』

我問佢如果整親,仲會唔會再去睇個醫師。

女友就:「到時先算啦!不過佢睇得都幾好,有事都要睇返佢啦!」

......

多謝支持

引用:
原帖由 hardman2011 於 2012-6-6 04:45 PM 發表 查看引用來源
On 9 writer, u see the doctor rape ur gf. So stupid u r.

你睇就睇啦!睇完又要鬧!
on 9個果,咪係你囉!
咁on 9,你睇左咪on 9 9!
多謝晒!

引用:
原帖由 mlit 於 2012-6-6 07:02 PM 發表 查看引用來源無賽後檢討睇,有啲失望!
咩嘢叫賽後檢討呀:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 西門吹簫 於 2012-6-7 01:18 AM 發表 查看引用來源如果個醫師真係有料到,咁比佢按下都冇所謂啦,最怕按完,完全冇好過
同意!
個ec的確係有料,睇得幾好,女友先會任佢舞!

引用:
原帖由 夢幻天師 於 2012-6-8 10:25 AM 發表 查看引用來源乜呢D 相..........貼得架咩:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
c hing冷靜啲啊!:smile_40:

引用:
原帖由 kwongsun1983 於 2012-6-8 10:38 PM 發表 查看引用來源
吉隆兄出品,唔會呃人,次次過癮,睇完又要等!
謝謝支持!
要再睇,就等等先啦!:smile_o06:

引用:
原帖由 的奇 於 2012-6-9 02:55 AM 發表 查看引用來源最後戈PART好正.
多謝C HING!
最後戈PART點正法呢?
請指教!:smile_41:

引用:
原帖由 iciou 於 2012-6-11 03:59 PM 發表 查看引用來源如果我老公都試幫我咁按就正啦~~
老公唔肯幫你,咪揾第二個囉!
一定大把人仆倒黎!:smile_35:

49 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆