上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
201  297.8k

引用:
原帖由 Ironman8 於 7/8/2018 06:03 PM 發表 查看引用來源
買少見少。
唔會冇,俾時間發掘一下。

引用:
原帖由 eg9523 於 8/8/2018 12:59 PM 發表 查看引用來源
唔好話唔通知....:smile_55:

遲d快加價.

事實上感覺已超值.
前兩日去過,問佢係咪會加價,佢話暫時冇咁打算。

引用:
原帖由 super_fai 於 11/8/2018 08:46 PM 發表 查看引用來源
今日又去比美美按摩…成個人舒服晒…要讚下美美…頭part真係冇得頂…我一向有跑長跑習慣…好容易有足膜炎…最近開始有D痛要食止痛药…有一次比美美按摩完之後我發覺足膜炎好番…冇痛…多年肩井炎都好左好多…美美有料到…我試個好多泰式、中式、越南式都冇一個比得上美美…我睇一次医足膜炎都要6佰…美美收4佰太超值…… ...
筋膜炎都搞掂?!咁真係恭喜哂!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 11/8/2018 10:54 PM 發表 查看引用來源
我都去咗 兩個字: 用心
你話技術超班?未算,整套流程其實唔係大場正宗,力度亦見不均,但用心已是難得
栢吐?有耐性,遷就,技巧尚待磨練,見沿途帖話已經長足進步,好難想像最初係點 多個月嘗試總算訂到位,既用心亦不介意有緣再會,始終地點還算方便。其間她覆了不少微信,果然係紅人,但未致於造成滋擾。
謝謝扭紋哥哥:smile_34: ...
史兄卒之唔駛做觀眾!

引用:
原帖由 super_fai 於 12/8/2018 05:28 AM 發表 查看引用來源

纽兄…我睇医生係用沖激波打散個炎囊医治…今次可能比美美屎坑撞棍推散左個炎囊…而家真係冇事…唔係吹水架……
唔係唔信你,搞得掂就真係值得恭喜㗎!

引用:
原帖由 supermanjack 於 13/8/2018 11:54 PM 發表 查看引用來源

紐文兄可以話我知,點樣先可以吾使做觀眾🙏🙏
預早些少約佢,約到咪唔駛做觀眾囉。

引用:
原帖由 eg9523 於 5/9/2018 12:19 PM 發表 查看引用來源

"新價500(100分鐘)" 都是超值,
其他一樣價錢亦祇是換來一肚氣 !
同意到極,確係超值!

引用:
原帖由 Ironman8 於 5/9/2018 05:20 PM 發表 查看引用來源

佢都好識做,加價之餘都加番時間。
👍👍👍
加些少價但係又加時間俾啲客,咁啲客條氣梗係順啦!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 10/9/2018 07:30 PM 發表 查看引用來源
好大機會又係有啲多口仔認 fd 教佢睇尼度
以後講嘢小心啲,寫乜點哂相:smile_34:
史兄講得有道理。

引用:
原帖由 普通人6682 於 15/9/2018 08:23 PM 發表 查看引用來源
昨天終於約到了,第一拍真的超用心按,有少許痛,但之後鬆番好多,拍吐都用心,但比較保守,整體好好, 飲咗兩杯老火湯舒服曬 ,有時間再去,謝謝紐文兄。 ...
唔駛客氣。

打風前上過去,今次佢嗰煲唔係湯,好似係糖水,有雪茸蓮子之類,幾潤喉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆