上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
201  297.8k

引用:
原帖由 k.w.wong56 於 16/9/2018 01:16 AM 發表 查看引用來源
消費者最主要,得到服務者比到佢要D野。多一百幾拾玩完開開心心,唔會一吐氣。
呢句真呀!

引用:
原帖由 師奶最愛 於 16/9/2018 04:34 PM 發表 查看引用來源

皮肉辛苦錢都要打折😮
乜嘢都有人講。

引用:
原帖由 HonTen 於 16/9/2018 05:39 PM 發表 查看引用來源
打折都講得出 :smile_41:
討論區乜嘢都有人講,唔駛咁認真。

引用:
原帖由 tomdotcom 於 1/10/2018 01:55 AM 發表 查看引用來源
終於試混本欄三位最多人討論嘅樓上骨:檸蜜、美美童裝及椰子油,真係咸魚青菜各有所好。環境:以椰子油稍勝,態度:三位同樣有禮/檸蜜女友Feel、美美童裝順得人、椰子油爽直,骨技:美美童裝及椰子油不相伯仲。 ...
椰子油冇試過,不過呢度唔少網友話佢經常超時,時間難控制,加埋身上如果有椰油味都係難搞,唯有放棄。

引用:
原帖由 lkwm0908 於 1/10/2018 09:25 AM 發表 查看引用來源
纽文兄的一定唔會差啦
多謝美言!

引用:
原帖由 Ironman8 於 2/10/2018 10:29 AM 發表 查看引用來源

要等紐兄再介紹去填補檸蜜呢個位置啦。
呢排都冇乜時間去搵,都係穩穩陣陣先。

前兩日再訪,亦係第一次用佢新加嘅紙毛巾。

呢種紙毛巾原理同紙床單、紙底褲嘅道理一樣,都係用完即棄。用過嘅感覺係,呢種毛巾用嚟印乾身上嘅水係得嘅,但係如果想好似一般毛巾咁拉上拉落,就唔係好順手。不過呢種即棄紙毛巾對客人嚟講,可能會覺得安心一啲,而且佢又冇乘機加價,算係咁啦。

順便一提,佢話有客人同佢講條即棄毛巾好似過長,所以佢就剪咗一截出嚟,到轉身準備第二部分時,將剪出嚟嗰截舖喺枕頭上面,佢話咁樣客人應該更放心。呢種心思真係少有!

引用:
原帖由 siki_misaki 於 1/11/2018 03:09 PM 發表 查看引用來源
紐文兄, 有空交流一下。
歡迎!如果你有去試過靡靡又或者其他地方,同大家講下你的體驗,大家多啲交流。

引用:
原帖由 呂布小子 於 6/11/2018 01:32 PM 發表 查看引用來源
月頭鬆動D,多D人去都正常。上星期六上去,佢煲咗豬肺湯,咁多功夫都肯煲,唔話得
豬肺湯係好,但係豬肺好似要沖好耐水先得乾淨,不過點都好啦,重點其實係按摩,湯水算係增值服務。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆