上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
201  297.8k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 14/3/2019 11:28 PM 發表 查看引用來源
最多算普普通通,去過三次定四次,仲係早期去,但次次佢可能覺得我有啲嘢睇法啱聽,傾多兩句姐:smile_34:
史兄人生經驗豐富,同你傾偈應該可以學到唔少嘢。

幾時都係預約穩陣啲。

上面幾位網友數口相當利害!佩服佩服!

引用:
原帖由 eddie01 於 28/3/2019 10:17 AM 發表 查看引用來源

紐民兄, 都係跟得多你搵食, 先學識精打細算!😁
近期, 有冇新推介?
近排冇新發現,都係搵靡靡多。

引用:
原帖由 timstims 於 16/4/2019 09:13 PM 發表 查看引用來源
紐兄好介紹,又方便
係咪好介紹要你自己去試試再講。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 16/4/2019 11:12 PM 發表 查看引用來源

我同佢多是有緣無份:smile_27: 因為除咗我即興多,就算預約原則上亦多會是當日急單,但如有位我會都話若有其他客之後再約撞期,就先俾其他人,早些通知我取銷便可以 我自知係稀客養唔熟,就無謂得失熟客或阻人有揾長錢機會:smile_34: 亦曾因此被取銷過原來"彈性預約"。
話題話哂係你同佢傾起,你跟佢講番下集只是合理:smile_34: 其實唔係只講鬼佬,係任何客無表示都唔應該主動 ...
史兄果真宅心仁厚!

引用:
原帖由 ScoutDant 於 17/4/2019 04:57 PM 發表 查看引用來源

咪咁講,其實如果佢有睇尼度,一定知我係邊個,因為我唔信會有太多彈性上班客 我絕對信佢唔會刻意取巧彈我,取銷相信都只一係有如你哋咁,有真熟客,咁就唔駛得失,或者譬如我約得一個鐘,佢卻仲有多出時間,又剛好遇到雙鐘客,咁多啲收入就有保證:smile_34: 取消,我完全明白,亦知佢一定唔係討厭我,揾次夾啱天時地利,大家撞啱到時間,相信總有一次會人和的 ...
史兄好人,天時地利人和指日可待。

我第一次上去都係睇佢廣告打電話約,所以佢問客人點樣搵到佢都唔出奇。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 19/4/2019 07:03 PM 發表 查看引用來源

即係扭紋哥啲科露牙中有二五仔姐 好幾年前,佐敦三樓,都係扭哥提供,我去咗幾次,有次有個第一次做囡囡完事後問我識唔識上個香港網,我扮儍話即係點,佢話我可以上去講佢好,我話我都唔識上網 後來出嚟就見到個肥仔喺廳梳化幾個囡囡圍住佢開平板教佢哋,係咪上完攞到着數就佢先知 都係嗰句,尼度來來去去都係得十幾個主題,網上點無秘密都輪唔到囡囡會主動上跌吉揾自己帖 ...
史兄講起呢件事我都記得,我都相信有網友拎呢啲嘢做人情,目的係乜就唔清楚,亦唔想猜測。

引用:
原帖由 k.w.wong56 於 20/4/2019 12:29 PM 發表 查看引用來源
咁又要紐文兄澄清下,有冇出過檸蜜雪梨帖 啦…… 出嚟玩求開心, 各師各法,又何必太認真呢!
嗰個帖前年出㗎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆