上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
201  297.8k

引用:
原帖由 lostergundam 於 21/5/2018 10:24 PM 發表 查看引用來源

唔玩part 2嘅咪齋做part 溫
都得㗎!九十分鐘四百,正骨都抵啦!

引用:
原帖由 avman003 於 21/5/2018 11:54 PM 發表 查看引用來源
紐文兄你好,
恭喜你又食到好嘢,
今次一定要跟腳走番轉先得喇。
啱我啫,係咪好嘢你試過再講。

引用:
原帖由 avman003 於 21/5/2018 11:56 PM 發表 查看引用來源
檸蜜都未得閒問你攞個聯絡方法,
椰子油就真係唔敢去幫襯呀,
家有老虎!:smile_13:
雪梨話整親條腰,要休息一到兩星期。

引用:
原帖由 mufc457 於 23/5/2018 10:38 AM 發表 查看引用來源
尋日去左試,走既時候佢話佢係替工,本身果個感冒所以休息一天:smile_39:
試唔到佢本人
個替工係咪叫挨打?

引用:
原帖由 masterlee 於 23/5/2018 04:29 PM 發表 查看引用來源
替工乜情况!c 兄放点料,唔该
如果係挨打,可以講兩句。

第一次嚟呢度,幫我按嘅係挨打,佢話靡靡要去家長會,所以做住替工先。挨打身型較高大,長頭髮,同靡靡纖細型唔同,年紀差不多,外貌普通,以外型同相貌比,我會覺得靡靡吸引啲。

以功夫計,原來挨打係靡靡喺九龍城正場嘅師父,咁已經搵過靡靡嘅自有主意,唔駛再多講啦。下半場就兩個差不多,都順得人。

第一次幫襯,沖完涼準備著衫走人時靡靡返到嚟,見到佢個款所以決定再幫襯,搵過佢兩次之後先至出報告。

由於挨打只係替工,所以開帖時冇提佢。家下有網友提起,就順便講兩句。

引用:
原帖由 simonking803 於 24/5/2018 02:58 AM 發表 查看引用來源
紐文兄你好,
試左正骨E+背脊火熱熱好正
點解背脊會熱?

引用:
原帖由 KCL4330 於 26/5/2018 11:47 AM 發表 查看引用來源
紐文兄你好, your reports should be good guides to other Ching
Thank you for your kind words!

引用:
原帖由 lukyam 於 26/5/2018 03:38 PM 發表 查看引用來源
早兩日得閒,試下約佢,時間太夜,話下次再約,佢稍後打來話有位師兄臨時取消,小弟欣然赴會。
part 1 一如紐文兄所言,位準力足,主要用指按,有啲位用踭,所到之處有酸軟酥麻感覺,按後感覺非常舒服。
part 2 只要要求不太過份,佢都盡量配合,順利升空。
咁嘅服務,呢個價錢,仲有90分鐘,已列入番食list內,多謝紐文兄分享👍 ...
唔駛客氣,你呢個後續報告都好正噃!

引用:
你講過乜嘢會搞到咁?

引用:
原帖由 lok0322 於 26/5/2018 11:01 PM 發表 查看引用來源
紐兄,菲菲同寧蜜那個你覺得比較好樣好身材呢?
咁你覺得呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆