上一頁下一頁
發新話題

靡靡之音

收藏  |  訂閱
201  297.6k

引用:
原帖由 Ironman8 於 13/6/2018 10:45 PM 發表 查看引用來源

其實佢比到當日空檔時間你算唔話得,好多時約下一日都一早約滿🤣😂😅
即興多數唔得,我好幾次都係一日前約,次次都冇問題。

引用:
原帖由 Ironman8 於 14/6/2018 03:14 PM 發表 查看引用來源

紐兄誰是燈神呀?
世界盃開鑼,燈神你都唔識?

以蔗渣嘅價錢,打出燒鵝髀嘅味道。
十二碼有兩個可能性:一係入,一係唔入。
加利仔有三個缺點:冇速度、跑得慢同埋唔夠快。

名句不能盡錄,上網打燈神或者黃興桂睇下。

引用:
原帖由 kfc9902 於 14/6/2018 07:34 PM 發表 查看引用來源

纽文兄 所以我之前都話呢件童裝衫係鐵膽啦
同意,係近期佳選!

上星期六下晝出開旺角,行咗一陣街試下打個電話睇下會唔會咁啱有空檔,點知真係有時間,即時行過去,唔駛五分鐘到達。原來佢啱啱做完個客,下一個係兩個鍾頭之後,撞啱有個空檔,於是即刻攝上去。

有時真係講彩數。

引用:
原帖由 mark_tw 於 22/6/2018 04:24 PM 發表 查看引用來源
今日終於約了童裝.環境可以.part 1夠力.part 2冇解甲😒又冇湯飲🤔.整體都有90分.翻食機會極高.
Mark 哥你冇運噃。

引用:
原帖由 kamshek 於 26/6/2018 06:36 PM 發表 查看引用來源
:ph_12:  多謝紐文兄無私分享﹗咁多位師兄都試過,攪到小弟都心郁郁,除咗撞手神外,通常要預早幾耐約先有期﹖ :ph_08:
佢話平日放工打後通常多人約,反而星期六日冇咁多人,要即興嘅就睇彩數。

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 27/6/2018 05:00 PM 發表 查看引用來源
靡靡好勤力,有次約夜晚十點幾都無問題,一樣有力水好服務
你都好夜瞓喎!

引用:
原帖由 德明表哥 於 27/6/2018 07:57 PM 發表 查看引用來源
今日中午打去约,童裝話今日預约滿額,唔通真係要提早一两日预约。
早一日得㗎喇!

引用:
原帖由 fd2vsdc2 於 27/6/2018 09:01 PM 發表 查看引用來源

就係揼完返歸訓覺不知幾舒服
紐文兄幾時有新地點推介下,而家熱門果D已好難約,做福下淫民....嘻嘻
邊度有咁多新地方吖,又要有時間,又要有閒錢!

引用:
原帖由 普通人6682 於 28/6/2018 12:41 AM 發表 查看引用來源
今日電聯兩次冇接聽
可能做緊嘢唔聽電話,因為我去過幾次,都唔覺佢喺按摩過程裏面有接過電話。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆