!!! + 只剩內文,相delete..留意 #1 post, 雙十沙灣k場+飯局

收藏  |  訂閱
18  31.0k

辛苦晒呀巴打,繼續努力!先頂一野!

物由吉得真係三十咩,吾係掛?講笑炸下化?

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 06:40 PM 發表

講笑咋..佢二十幾咋..  :smile_04::smile_04:
我食飯時,.. 重話.. 由吉得.. 三十幾, 仔都生左2個呀..
哈!!!呢樣我都聽到~

嚇死我,以為真係保養得甘好添!!!

引用:
原帖由 影流星 於 2005-10-12 06:44 PM 發表
頂多野先~~

呢個係咪老師既沙灣飯局黎?
係啊~

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:04 PM 發表

ok 咁啦.. so far so good..
--> 不過人生架第一次架join 團.. 女女靚唔靚係次要. :smile_06::smile_06:. 呢次 k 場+飯局 係認識到一班幾好傾架朋友.. 特別感 ...
係一個好好既經歷!

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:13 PM 發表

唔駛客氣啦.. st.. 不過有二點
1)下次約左時就早d啦.. 我點半去左架啦.. 一路係咁等.. 由吉得重點三去到, 以為被放飛機.. 準時的.. 咁大家可以一黎到集合, 即出發..

2) 你 ...
我都遲左D,我又請飲茶啦,
甘多茶飲,飲鬼死你地呀~

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 08:26 PM 發表

hehe.. +埋你啦.. 記賬呀..
多謝你俾我請你飲茶喎~!

引用:
原帖由 Ray KK 於 2005-10-12 09:51 PM 發表

都唔關我事架 ! 我又唔係社工 !

星期二我又上沙灣 , 食左 YU3494 MARK 個件女女 ( 藍色衣服個位 ) !

不過八卦左好多野 !
我都知老師對果條女女有興趣架!
你既眼神出賣左你呀,果件好野呀!

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 10:46 PM 發表

艾分.. 咁你都留意到.. 觀察力果然係觀人於小處呀..
感覺到架麻~大家男人

引用:
原帖由 thomas-sep 於 2005-10-12 10:42 PM 發表

咁鬼耐.. 俾我.. 到 45分鐘到.. 一個鐘.... 我己 收工.著衫去了..
:smile_02::smile_02:
45分鐘?我到左羅湖啦已經~

引用:
原帖由 ER20 於 2005-10-12 11:17 PM 發表

Excellent , Report 大綱清晰、文筆精闢,近期小有佳作,先頂一野

[colo ...
果日D女質素真係吾錯架,又玩得,有驚喜呀~

前往最後回覆