上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  378.1k

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2019-6-7 03:41 AM 發表 查看引用來源
咁講真,四十幾keep得好都可以好索。係驚見到大媽咁嘅樣貌嚇到9都縮埋啫。聽C兄們形容,咪黑到伸手不見五指? 咪冇哂視覺享受囉?
老實講,唔好將標準定得太合理,自然唔會事後喊三聲 睇尼度法郎帖嘅薯片姨姨,個樣公認一致劣評,差唔多話要笠紙袋先入閘,場地仲要燈火通明,但卻人人喊屌,番撻不計其數,無他,好玩爛玩已經夠哂招徠 正如水果一樣,榴槤有人請都唔食,但咁畸形岩摻都大把人不惜腰間錢,貓屎味?食得唔知幾滋味:smile_34: 食囡同食生果一樣,外觀未必代表乜,最緊要係好食啱食,一樣都係食生澀不如食熟透,但如果思前想後太多,我就寧願不食,因為早存疑竇,實有不足,無謂事後覺得使了冤枉錢:smile_39:

引用:
原帖由 大jer明 於 2019-6-8 12:39 AM 發表 查看引用來源
其實d西施在邊度入場?幾時上班?
想去門口附近睇睇。:smile_47:
西施多數喺後門出入,日班三班十點,十二,二,但一般在一個鐘頭不定時先到,所以等都嘥時間:smile_34:

引用:
原帖由 joe0123 於 2019-6-10 12:58 PM 發表 查看引用來源
師兄,
我諗住一陣去試試, 宜家係點樣既收費?
Thansk~!^^
我上次去鐘錢 27x,西施家用 200,西經帶路費  一般20,豪俾佢5魚免找 我唔肯定有無坐多過一個鐘,有都應該唔多:smile_27:
如果未去過,多口一句,家用係埋單時私自直接俾西施,不管過程,包響一炮,鐘錢帶路費則是叫埋單給西經一併處理:smile_34:

引用:
原帖由 sunchansunchan 於 2019-6-10 03:15 PM 發表 查看引用來源
本人同大家背道而馳, 西施幫我吹奏時, 我鍾意用電筒照住佢地個樣:smile_30:
我從來無咁嘅心理關卡,又唔係揾老婆,揾嘅只係兩個甚至三個窿,照住吹滿足意淫,顧盼自豪企高吹滿足征服感,如此種種 ... 目的都只有一個,發泄性慾同幻想:smile_34:

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-6-17 09:21 PM 發表 查看引用來源

D排我都無G運,坐唔到D新女。做耐左D女都好公式化,唔好玩。
詐西經型嘛:smile_27:

引用:
原帖由 dominic882005 於 2019-6-19 01:31 PM 發表 查看引用來源
除左求易仲有乜野好料介紹?因為好耐冇去!
上次去話有個新囡嗌米,距今已成個月有多,如果仲有做,應該成熟,唔知有無人試過?:smile_34:

引用:
原帖由 Godofjj 於 2019-6-23 05:30 AM 發表 查看引用來源
我話要大波,成日都俾肥底我!仲要肥都唔大波!
上面都講過,你講乜基本上都係輪牌,再換都係輪下個牌,如此類推 所以一係除非西經同你有傾講,一係你有心水開名,否則只有彈完再彈:smile_27: 輪牌制係可以明嘅,唔係肥底細波咪日日損手指?

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-6-24 03:01 AM 發表 查看引用來源

唔醜都唔去西記做啦,
似個人樣点解唔去夜总会做,
屈喺個非州森林做G,
你估佢唔惨呀。
又唔好講到咁衰,我諗油膩嘢都係佔三成左右,好多都熟四左右姐,土雞樣可能有五成,好似你相好任太都幾時代樣又唔厚身,上面講嘅百萬都唔多肉,曾經坐隻蚊着緊身一件頭 ... 除咗波仔細直情 fit 爆,當然靚樣唔多,只不過好嘢梗係旺場,輪得牌嘅命中率低只係想當然:smile_34: 去到四張幾,去夜總會做小姐?咪分分鐘好似前排新聞咁 ... 無得上鐘只可以同媽咪片過

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-6-25 12:46 PM 發表 查看引用來源

講中肯說話竟然有一個嬲嬲:smile_14::smile_14:
呢隻蚊是否番中班, 身形高瘦, 帶點怕醜, 而廣東話又唔係太正既?
尼版都有嬲嬲我從來都覺得好奇妙 不過無傷大雅,你唔講我都唔知 蚊應該係尼隻,又係唔會太主動嗰隻,返工好唔定時,雖然講起都成年幾前,佢着件貼身紅色一件頭,腳踏高跟鞋,記憶至今難忘

引用:
原帖由 hk450 於 2019-6-26 05:21 PM 發表 查看引用來源
任太試過但細粒D.見ching講話身材靚想試吓
阿蚊 ... 個名都好清楚啦,及手細少少,咁身材算唔算靚就見人見智:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆