上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  377.5k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-7-8 03:25 PM 發表 查看引用來源

我講個位都好出名, 呢到都成日有佢個名, 我都算成日搵佢
"隻蚊"方面, 試下從第2個字著手.....其實好難估, 冇坐過既話
有幾難估 其實去到講快啲,西經都會帶到隻蚊嚟 佢好在事前事後唔會變樹熊,斯文淡定,好有寧俾人知莫俾人見 feel不過都年幾兩年無坐過佢:smile_27:

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2019-7-8 05:54 PM 發表 查看引用來源

未必嫁, 可能西經帶左蚊易過黎, 2位西施身形差好遠
隻蚊確實係好斯文溫柔聽話, 加埋身形咁FIT應該都幾多客
死火,我以為得一隻蚊,乜蚊仔阿蚊唔係同一西施咩?
我應該係坐蚊仔,後來去開名揾阿蚊,來都係嗰個,唔通西經咁好記性?:smile_27:

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2019-7-9 12:19 PM 發表 查看引用來源

佢身形同雙羊差唔多,一個湖南,一個湖北,
都屬斯文類,但佢酷啲,
不過我耐過你,有5,6年無坐過佢
五六年前嘅雙羊波路肉地,個樣同年紀好過阿蚊好多:smile_34: 我從佢初入行到佢入到行,從每事問到無縫配合,調教過三次,之後成為西記紅牌大熱,再 mark 唔到,後來仲話有客包起無做,教曉徒弟無師傅,諗番都唏噓:smile_27: 後來可能兩三年前,好似係坐明二,講起,佢問我點解唔打俾雙羊出嚟隻揪,言下之意好似暗示雙羊有走私,我話反正牌在電話早已洗,舊日西緣無謂追:smile_34:
個人認為,雙羊應該係過去幾年(起碼五年前?)最高質西施:smile_34:

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2019-7-31 12:51 PM 發表 查看引用來源
西記八号波开唔开?
應該開,我有次出嚟剛掛,裏面都無動靜:smile_34:

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-7-31 12:04 PM 發表 查看引用來源
上星期輪牌silver, 服務一如其他西施,個六十分鐘任你玩。中段到我主動,silver 話之前飲得多水,要去一去廁所。返黎一模佢隻鮑,搽晒ky. 無所謂,我唔好奶西,亦都諒解,日日接咁多客,邊有咁多水呢? ...
反而好多時埋嚟已經濕,我會叫佢抹咗佢,從乾玩番到濕,咁先過癮 從來未試過半場要加添加劑

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-7-31 02:34 PM 發表 查看引用來源

大部份西施未查KY喺唔会比你挖西,濑西就唔知。
點會一開始就採鑛 起碼四五個字後卒到佢慶掃到微濕,再循步漸進逐節入啦:smile_34:

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-7-31 10:38 PM 發表 查看引用來源
車住班女同事歸家,佢地家
三哥,咁你就唔啱,佢哋都要食晏架,各有各食,放低佢哋去大鳩鑊,你就去西記整番鑊,一個鐘頭後再集合番歸囉

引用:
原帖由 klngal 於 2019-8-1 09:21 PM 發表 查看引用來源
各位ching性福好。好耐無喺度插咀,因好耐無去西記,成日驚住行出嚟嗰陣撞到啲細姪。但早排始終都忍唔住走咗上王弓,兩次啲弓女都唔錯。不過唔知係咪新裝修關係,一粒鐘要281,而間隔亦都無以前咁方便互相觀望。請問西記價錢係咪一樣。 ...
弓記招牌都拆埋,以為無景,估計無上去都有成三年,原來宮女依舊,或者以前有啲人會覺得太光都唔定,但弓記最怕就係班歌王,唔知而家仲有無?家用依舊係兩魚?西記個半月前去,埋單都 27X,兩草帶路費,即係五魚唔駛找,所以應該兩邊價錢都差唔多 唔知你又有無去過樓上海怪?聽講西記有個大班去咗做經理
尼度雖然叫話西記帖,其實西記類場如弓記分享交流都會無任歡迎,名可以唔同,既然玩法一樣,眾西翁聽嘅,講嘅 ... 肯定唔覺陌生

最近幾個咸濕佬問我黃弓嘅嘢,其實我都幾年無去 ,唔知有無邊個我覆完有去揾宮女?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2019-8-27 08:29 PM 發表 查看引用來源

可能個場爆棚要佢落街行陣先
其實西記門口亦經常見咁情況
西記日頭人流始終唔多,外圍影響唔應該太大:smile_34: 反過嚟,弓記車來車往,下面又大生又咖仔城,又成日企幾個係前後,心理壓力應該大啲 :smile_27: 話時話,前幾日經過見到海怪喺樓梯口棟個大牌話酬賓一個鐘208,唔知有乜玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆