上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  378.6k

引用:
原帖由 federer_man 於 2019-9-2 11:48 PM 發表 查看引用來源
最近係西記食左chef lemon 個妺。技巧就麻麻,但對波幾大同墮手。鐘意玩波既C兄可以試下。不過我鐘意淫亂,下次都係㨂番D老妖穩陣D。
技巧嘅嘢,熟能生巧,分別係佢有無順得人,有啲新女繃緊個身,左縮右縮,尼啲琢極都唔會成器:smile_27: 反過來,雖然技巧生澀,但仍盡量迎合嘅,一兩個月後,自然會另眼相看 阿賢個女,屬於邊種?

引用:
原帖由 didcutdotcom 於 2019-9-11 02:35 AM 發表 查看引用來源
兩年無去,早幾晚再闖,mark ah-蚊,我話第一次,佢話呢到你想點都得架。過程不表,反正要做的事做齊,我講重點。埋單後付女錢,包膠一炮費用兩魚,蚊話我地呢道唔係兩魚,係三魚架,我話朋友講我聽係兩魚,蚊改口話,通常都會比多一魚小費,只有D老人姑寒先比兩魚,我無理佢,佢亦無R落去,挽住我手送我出去,叫我下次再來好多靚女咁話。佢可能覺得我唔似返頭客盡R,或者,佢可能覺得我真係第一次黎大鄉里搵我笨7。我 ...
會唔會係蝦你"新手",從來都係數兩條魚俾西施(我永遠啱數袋開,捻出嚟啱啱好),佢次次欣然接受:smile_27: 定係可能佢一早睇穿我係姑寒老人 不過講開講,西施肉金又真係十幾年無變,其間外面玩加完又加,連廿分鐘企企都去到兩魚半,但我哋都照俾如儀,相比之下,諗落都覺得對西施有多少唔公道,真係要俾三魚,公司鐘錢落番 230 (或者公司改為鐘錢扣番西施 20,西施實袋兩魚八), 連埋帶路費,客埋單5魚半,即係多俾五條,我都會覺得公道 再講,收得三魚,揾返嚟質素年紀可能又會有一定進步?

引用:
原帖由 kath123 於 2019-9-13 02:06 PM 發表 查看引用來源

十點 迎賓吖 C兄
十一點穩陣啲,早班話十點開工,但好多都成十一點先返到,無錯 ...
早到鳥兒有蟲吃,可選蟲兒卻不多

我去得唔少,又確係未試過有毒龍:smile_34:

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2019-10-22 02:05 PM 發表 查看引用來源
上星期自己一個人又獨自去取西經。
大家都知呢輪咩環境,入到去小貓三幾隻.
西話我知有三個名,一個阿A,阿B,同一個x 。
最後西經話呢個阿X服務好,就試下。
過程都係個啲。
不過埋單時就有問題。條女話口爆要比300,我話上次阿蚊都係200。點解係300? 佢話行規。我無同佢嘈。照比。
出到門口,埋大數時加咗價去到單鐘314。
自呢次之後,我唔會再幫襯佢,感覺上唔老實。 ...
成兩個幾月無去,西記位置敏感導致生意唔好可以明白,而最近好耐無hi嘅西施都主動打招呼就都估得到好口緊
鐘錢加到274好似都無幾耐,而家再加四條真係狼咗啲:smile_27: 如果出門要近六魚半(連帶路),我就寧願去指壓:smile_34:

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-23 10:23 AM 發表 查看引用來源

加就加硬,去唔去适逢尊便。
做咗幾拾年又唔见佢执笠。
老尖NC斋坐一千蚊一粒钟,大把客。
各取所需,但當咸豆都賣到咸魚價,我會選擇食咸魚,當然係消費者自由。大大話話,我幫趁咗西記廿幾年,六紅?咸魚價留返俾未食過咸豆嘅去食囉

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2019-10-23 03:14 PM 發表 查看引用來源
我其實都幾LIKE個環境,一方面比人攪緊,另一方面又聽人攪。
話說個日條女幫我吹緊,漆黑一片。
有個男人坐咗隔離枱,有條女黎到,就問個男人做咩咁晏先黎。一輪打情駡悄。
之後就係個啲吹蕭聲,而我呢邊就用手插緊個西,條女好似鬥大聲咁,一 ...
咁就要加番多句 .... 未食過 ... 或者鐘意食環境嘅師兄囉
我食咗廿幾年,基本上點整都見過,六魚性價比,無乜新意,自己年紀大,諗落都係食番淡啲好

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-10-24 11:15 AM 發表 查看引用來源
戒一戒毒龍,奶挞,69果D囉。
唔係噃,一係唔好去,入得西記,當然係有得做嘅,全部落齊,點會自己擇項執行咁笨實
去指壓,除咗環迴,等項服務,慳番兩魚,尼啲係理財有道,去揼骨,舒根活絡,出埋個火,輕番幾両,尼啲咪淡口啲囉

引用:
原帖由 WAIMAN6666 於 2019-10-30 09:12 AM 發表 查看引用來源

ScoutDant兄,指壓有咩介紹??
無心水,最近都係去過一次,砵蘭街行過連名都無留意上去,明明樓梯寫住指壓,結果西記動作全無,連吹都問不如幫你落套吹吓好唔好,我話唔好,結果環保,其他算係配合,鋤緊 keeper 嗌"老細加唔加鐘,過咗少少喇",一路答唔加一路繼續鋤到出嘢,走時出面無詐型,跟住沖涼問條女先知係限半個鐘,佢都好老實話"其實前後沖涼,實在得番三四個字",勝在廿幾歲後生女(其實佢話自己戶籍深圳一年可以經常上落七日仙),囡囡更話嗰度唔係指壓,"指壓嗰啲好大年紀架",埋單四魚加三十"房租" ...:smile_27:
太耐無去,都攪唔清架步,睇嚟要你介紹我似啲:smile_34:

引用:
原帖由 silverseven 於 2019-11-2 11:11 AM 發表 查看引用來源
奶撻同69
諗唔到咁窄點做 69

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆