上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
183  377.3k

引用:
原帖由 夜場殺破狼 於 2018-8-3 12:48 PM 發表 查看引用來源
呢度d師兄講到興高采烈
攪到小弟真係想試一試
又怕遇到黑山老妖梅超風
睇黎要調整吓心態先
補充:去開佐敦x漢、旺角x興、及尖東x臺 北記選妃私竇等等 ...
去玩嘅嘢,其實無乜需要調整心態,放開心情,樂在其中,從高級到低下,融入不同環境同對手,都一樣可以咁開心。反而自訂規範多多,當然容易揾到理由怨天尤人:smile_27:
出嚟玩遮,重點在一個玩字,太多底線,真係不如留喺自己相熟嘅場所便是了 :smile_34: 我相信尼度有唔少人夜遊經驗相當豐富,大場細場視等閒。我第一次去西記都係抱住獵奇心態,第一次街頭揾企企係抱住淫賤意識,可以大胆話句從高級到企街,從私人會所到西記我都體驗過,尼方面從無固步自封,既來了,則樂之,偶爾踫到唔稱心,都係水流柴,一抹了無痕,乜時間乜心情乜方位乜需要(仲有自己乜年紀乜身家),會有乜選擇,而家都心裏有數。
尋幽,豐富了不少淫生經驗
我個人睇法係,既有戒心,不如不去

引用:
原帖由 t.c.ho 於 2018-8-3 06:30 PM 發表 查看引用來源
小弟有次的起心肝
好似師兄們去西記降魔伏妖
由太子地鐵站一路殺到西記門口
突然有2個西施行出尼吸煙
個一下小弟先發覺人上有人天外有天
以小弟現在道行相信未來10年
跟本無可能伏妖
只好鳴金收兵返屋企打飛機 ...
正,話咁易咁又慳番十年錢
不過你超好彩,因為西施原則上工作時間係唔可以出正門嘅,特別係西施多數都着住接近晚禮服,有啲設計仲露半球添,寧俾人知,莫俾街坊見,所以西施返放工食煙好多都喺後門出入:smile_34: 我就無咁好彩,咁耐出入恐怕有一百次都無撞過 記得有個師兄 PM 問我究竟中班有無囡囡,話點幾企咗大半個鐘都唔見有女返工,話反而見過一個光頭叔叔出嚟兩頭岳
不過都好,俾上面好奇師兄打個底。最緊要係你無熟女陰影先得

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-8-5 02:56 PM 發表 查看引用來源
上次有師兄提過話某位西c喜歡奪命追魂call 那個真係有whatsapp又奪命追魂電話到, 大家有老婆有家室的真係要小心
同任何邊度任何囡囡有乜分別?俾得電話人自己管自己事啦:smile_34:

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2018-8-6 01:34 PM 發表 查看引用來源
去過三次、 三次都唔同女、 兩個有微信一個有whatsapp, 隱約睇過真人樣, 如果喺街度見到真係唔會望多兩眼非常之平庸可以講話、、、、、、、 師兄們自己諗、 千祈唔好去考究或追究個樣 ...
師兄你六月去過一次,原則上包膠講係無樣 like ...竟然跟住七月都仲去多兩次?密過我
你其實係 like 定唔 like 定只係因為 dislike?

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-6 04:51 PM 發表 查看引用來源
小二推薦我食嘅波2,次次去親佢都俾人鋤緊,有冇邊位師兄食過?
如果二波係上面講本來退隱咗嘅 HD,粒粒爆鐘真係一啲唔奇:smile_27:

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-6 04:43 PM 發表 查看引用來源

去過5,6次,暫時只有小二係可以回頭,有奶有技巧,就算唔計技術,其他西施都只係玩你果三點,佢直頭用條脷幫你清潔全身
上面糖爸爸兄話二小即係以前嘅孖糖,咁技巧就無容置疑啦:smile_34: 不過大熱天時,脷清後有無幫你抹清?

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-6 05:58 PM 發表 查看引用來源
咁就要會一會佢啦:smile_34:, 佢有咩賣點咁旺市:smile_41:
如果係 HD, 大棉波爛玩好水配合一流,不過叫聲有時好似假咗啲 :smile_34:

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-6 06:01 PM 發表 查看引用來源
有, 佢唔幫我自己都要自動波啦, 口水喎大佬:smile_27:
要帶定毛巾先好去

引用:
原帖由 farm1615 於 2018-8-11 09:51 PM 發表 查看引用來源
最安全系等自己夢遺
連手都唔駛洗

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-8-11 11:30 PM 發表 查看引用來源

要洗兩條褲!:smile_27:
聽講潮流興火化

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆