三男兩女的淫亂台北之旅 (#1,21,44,73,145,172,213,311,375,491)

收藏  |  訂閱
7  806.7k

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-9 09:38 PM 發表 查看引用來源
我覺得自己太高,又唔瘦!好似好大舊咁
PATPAT大搞起黎啪啪聲好正啊^^

急知你地既下文啊

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-10 02:41 PM 發表 查看引用來源
話說我瞓瞓下聽到d聲,望過隔離床見到kit大被蓋過頭,我細細聲叫佢,佢又冇反應,我就越諗越驚。

聽聽下我就覺得把聲好熟,同好似係係隔離間房傳出黎的,咁我就走去開中間門睇下。點知當我開左道門少 ...
羨慕左好耐啊你一定
你地唔過埋去一齊搞?

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-11 12:30 PM 發表 查看引用來源
我地對望左一陣,Michael靜靜咁關左度門,好溫柔咁錫我,通常係尼個情況下,男人都會唔理多即刻除衫上床扑野,但Michael 竟然係耳邊同我講,話佢好想要,問我可唔可以比佢。我縮一縮冇答佢,佢竟然話唔緊要喇,叫我早 ...
冇套搞呢你地?
搞完呢次應該仲有下文啊你醒後^^

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-11 05:36 PM 發表 查看引用來源
到第二朝,我一早就醒左,快快手起身沖涼換衫,費事一陣kit返過黎睇到我同Michael做的好事。等我攪掂晒就叫Michael起身,佢錫左我一啖,就走左去洗白白。唔知點解,個刻我覺得自己對Michael有种特別的感覺,唔係淨係 ...
HAHA 5P大戰開始了

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-13 01:05 AM 發表 查看引用來源
可能真係飲左酒嘅關係,我竟然冇推開Michael,由得佢繼續錫我同搾我,我心諗係其他人面前做愛,好刺激,人一世物一世,做左先算!

我回敬Michael,伸手去摸係條大J,嘩,佢硬到呢。我好主動咁除佢褲,諗住含 ...
旅行玩完之後得閒仲可以約出黎開波啊
戰情應該仲有下文呀 快D開估啊
好刺激
扯晒啊睇到:smile_o13:
2位女仔一定超索同正 引死3條仔

識朋友都可以用呢個上床既方法呀
一定陸續有黎呀呢D刺激爽既機會
唔通完左旅行你地唔KEEP住聯絡咩

引用:
原帖由 BabyApple1989 於 2013-7-18 05:42 PM 發表 查看引用來源
做完之後,我地各自去沖涼。可能因為沉晚玩得太勁,大家都好累,就話今日輕鬆d,行下食下野就算,食完晚飯,大家各自返房,我就即刻去沖涼。沖完出黎,見到kit同呀志,係度咀緊。kit除淨底底,呀志就除晒,呀志好大力 ...
HAHA 中出埋你咪仲完滿
你男友有冇佢地2個扑得你咁爽呢?

前往最後回覆